سوال:چرا فایلهایی که از سایت ما دانلود میشه قابلیت مکث هنگام دانلود ندارد؟
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال:چرا فایلهایی که از سایت ما دانلود میشه قابلیت مکث هنگام دانلود ندارد؟
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از چه سیستمی برای این منظور استفاده میکنید؟
موفق باشید
دوست عزیز منظورت از سیستم چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکرکنم K2 Stats
جوملا 2.5
با اهدای سلام و ادب .نقل قول:
نوشته اصلی توسط molatahmaseb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز از افزونه برای ارائه فایل به کاربران تان استفاده میکنید یا لینک دانلود مستقیم در سایت قرار می دهید ؟
از افزونه استفاده میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 1000nama.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
آیا لینک مستقیم یک فایل هم امکان resume دارد یا خیر؟ اگر در حالت لینک مستقیم هم resume وجود ندارد، این موضوع مربوط به تنظیمات هاست/سرور شما است.
با سپاس
فایلهای با لینک مستقیم قابلیت دانلود دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما از طریق اسکریپت نه
باید چ کنم؟
فایلهاتون رو با استفاده از همون تب اتچ در کا2 قرار میدید؟ یا افزونه دیگه ای برای این منظور نصب کردید؟
موفق باشید
اینو نمی دونم ولی من با همون کا2 اضاف میکنم