-
مشکل در قالب jf cuda
سلام
قالب رو از سایت زیر دانلود کردم.
1- کپی رایت رو از انتهای قالب چطور میتونم بردارم. یه بخشی رو از تو خود قالب امکان ویرایش وجود داشت. ولی برای ویرایش مابقیش چه باید کرد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت خودم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام دوست عزیز
برداشتن این کپی رایت های پایین سایت از سه حالت امکان پذیره
ا) از بخش ماژول ها پیدا کردن موقعیت مورد نظر و ویرایش یا حذف
2) از بخش مدیریت قالب ها - ورود به قالب مورد نظز و ویرایش با غیر فعال کردن
3) از بخش کد نویسی قالب ( رجوع به قایل های قالبتون در پوشه templates و بعد از اون یا در پوشه css ها و یاا layout فایل مورد نظرتون رو پیدا کرده و ویرایش نمایید
موفق باشید
-
ممنونم دوست عزیز
1- در این بخش وجود ندارد
2- در بخش قالبها یک بخشی رو میشه ویرایش کرد. که من اون بخش رو ویرایش کردم. اما کامل اجازه ویرایش رو نمیده
3-از کجا بفهمم تو کدوم هست . تو این دو تا بخش کلی فایل هست که بخشی رو بررسی کردم و پیدا نشد.
نکته دیگه این که اصلا تو پیش نمایش قالب هم اونجایی که اینها رو نوشته موقعیتش رو نشون نمیده. در واقع زیر موقعیت footer قرار داره.
ممنون میشم راهنماییم کنیدt
-
باسلام
من قالب رایگان JF COUDA رو دانلود کردم و روش یه سایت پیاده سازی کردم
الان هم آپ شده روی هاست
روی کامپیوتر هیچ مشکلی ندارم فقط مشکل وقتی ایجاد میشه که سایت میخاد روی گوشی خصوصا اندرویدی اجرا بشه
قالب ریسپانسیو هست اما وقتی روی گوشی لود میشه فقط یه صفحه سفید دیده میشه...
سایت هم اینه....
novintirche.ir
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید حسابی کلافه م کرده....
با تشکر از اساتید محترم