مشکل در جایگزینی عکس به جای رنگ در هدر ماژول گلوبال نیوز
با دروود و خسته نباشید
بنده در حال طراحی یک سایت خبری هستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب سایت هلیوم هست helium گنتری 5
همونطور که میبینید در سمت چپ از ماژول گلوبال نیوز استفاده کردم
در عکس زیر با کادر سبز مشخص کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنده میخوام قسمت هدر ایم ماژول رو به جاش یه عکس قرار بدم اما در تنظیمات مدیریت ماژول فقط میشه رنگشو عوض کرد
توی فایل های خود ماژول رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم
از طریق inspect element فایرفامس که اقدام میکنم به صورت زیر میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در عکس بالا وقتی روی گزینه ای که نشون دادم inline 8 راست کلیک میکنیم باید بشه آدرسشو کپی کرد اما هیچ آدرسی نداره ولی وقتی روش کلیک چپ میکنیم این صفحه میاد
حالا من یک عکس برای هدر ساختم و با یک کد که این کد رو طبق عکس زیر جایگزین قسمت نارنجی رنگ عکس بالا میکنم و هدر تغییر میکنه
حالا مشکل من اینه که نمیدونم منشا این کد کجاست و از کجا تغییرش بدم اگر کمکم کنید بی نهایت سپاسگذار میشم . بدروود