سلام
چگونه میتوانم تغییر فونت هدر قالب سایت به فونت ایران نستعلیق تغییر بدم در واقع میخوام فونت نستعلیق به لیست font style
اضافه کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چگونه میتوانم تغییر فونت هدر قالب سایت به فونت ایران نستعلیق تغییر بدم در واقع میخوام فونت نستعلیق به لیست font style
اضافه کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
سلام دوست من . ما می بایست این فایل رو ویرایش کنید:
خط ۳۳ و کلاس .site-title
میتونید فونت مد نظرتون رو اختصاص بدید به این کلاس. در مورد فونت نستعلیق هم می بایست فایل این فونت رو در هاست خودتون آپلود و به کمک دستور font-face اون رو به همین فایل css قالب معرفی کنید تا امکان استفاده از این فونت رو داشته باشید. اگر معلومات فنی شما در این زمینه کمه، شاید این راهنما هم بتونه به شما کمک کنه:
http://fontonline.ir/irannastaliq.html
موفق و پیروز باشید
سلام
مراحل بالا پیش رفتم ولی فونت هدر تغییر نکرد
با توجه به عکس در لینک پایین چگونه فونت به قسمت font style اضافه کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چه تغییراتی دیگری بایستی بدم که هم فونت و اندازه متن قالب سایتم مثل فونت سایت زیر باشد