سلام خدمت تمامی دوستان .....چطور باید کد نماد اعتماد الکترونیکی را در سایت قرار بدهم .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت تمامی دوستان .....چطور باید کد نماد اعتماد الکترونیکی را در سایت قرار بدهم .
مدیریت - مدیریت ماژولها
ماژول html
کد رو در قسمت سورس ماژول قرار بدید و موقعیت دلخواه ماژول را تنظیم کنید
سلام
از ماژول های نمایش کدها هم می تونید استفاده کنید خیلی بهتره مثل flexi_customcode
بعد از نصب کد رو در ماژول وارد کنید و در موقعیت مورد نظر خودتون قرار بدید
با سلام
منم می خوام کُد نماد رو توی سایتم به نمایش در بیارم
ولی ماژول HTML توی فهرست ماژول ها وجود نداره
حتی وقتی گزینه جدید رو می زنم
لطفا راهنمایی می کنید تا بتونم اون ماژول رو پیدا، و کُد نماد الکترونیکی رو واردش کنم؟:confused:
ماژول مورد نظر به نام ماژول سفارشی است که کار شما رو راه میندازه
ممنون رضا دیزایننقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از ماژول سفارشی استفاده کردم
خیلی خوب بود و بهتر از اونچه فکر می کردم ، لوگوی نماد الکترونیکی رو به نمایش در آورد
حالا مشکل دیگه ای دارم:(
اینکه،
نماد الکترونیک، همواره دارای لینک هست
به طوری که وقتی مشتری یا بازدید کننده سایت روی آن کلیک کند، باید پنجره کوچکتر دیگری باز شود، و اصالت نماد در آن تایید و یا رد شود
کُدی که از ارایه دهنده نماد الکترونیک گرفتم، توی یک فایل html ساده به خوبی کار می کند و لینک دار است و ایراد ندارد
در حالی که وقتی همان کد را توی ماژول سفارشی ایجاد شده در بخش مدیریت سایتم می گذارم، بخش هایی از script را حذف می کند و فقط عکس لوگوی نماد الکترونیک در سایتم به نمایش در می آید و دینامیک نیست
یعنی لینک ندارد و قابل کلیک نیست.
و با کلیک روی آن هیچ صفحه ای باز نمی شود تا اصالت را تایید کند.
نمی دانم چرا جوملای من که 3.5.6 است ، خود سرانه بخشی از کُد نماد الکترونیک paste شده را، حذف می کند و script را اجرا نمی کند؟ :confused:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به مدیریت پلاگین ها بروید
پلاگین ویرایشگر TinyMc اگر اشتباه ننوشته باشم رو پیدا کنید
در بخش محدودیت و ممنوعه script رو حذف کنید و ذخیره نمایید
سپس کد های نماد رو در ماژول دوباره قرار بدید