سلام.نميدونم چرا يدفعه تمام سايتم پريد و بخش مامبو اصلا نمياد.حتي توي بخش مديريت هم نميره و اصلا لوگينش نمياد.من هم اصلا كاري نكردم.البته بخشاي ديگه سايتم رو امتحان كردم و مشكل از ميزبان وبم نيست!!!!! سيستم شما مهلت داره و بايد نسخه اصليشو خريد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.نميدونم چرا يدفعه تمام سايتم پريد و بخش مامبو اصلا نمياد.حتي توي بخش مديريت هم نميره و اصلا لوگينش نمياد.من هم اصلا كاري نكردم.البته بخشاي ديگه سايتم رو امتحان كردم و مشكل از ميزبان وبم نيست!!!!! سيستم شما مهلت داره و بايد نسخه اصليشو خريد؟
سلام
میشه آدرس بدین؟
Mambo is a [size=10pt]FREE[/size] software under GNU/GPL License
آدرس سایتتون رو بدید تا بررسی بشه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آدرس قسمتي كه توش مامبو رو ريختم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جديدا اين پيغامو ميده:
Forbidden
You don't have permission to access /fafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafa fafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafa fafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafa fafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafa fafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafafa fafafa on this server.
Additionally, a 302 Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.37 Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Port 80
چك كنين ببينين از cPanel .. سايتتون به چي ريدايركت شده .. برين ورش دارين .
قبلا هم همينجوري بود و كار مي كرد. به قسمت مامبو Redirect شده.
ببينين الان من كه ميرم به اين آدرس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ريدايركت ميشم به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] !!!!
شما برو ريدايركت رو بردار ببين دستي ميره به اين صفحه :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ??؟؟
تمام Redirect ها رو پاك كردم.
خوب؟ نتيجش چي شد؟
الان ديگه اون صفحه ارور هم نمياد و اصلا صفحه اي باز نميشه.