کد دروازه پرداخت (مرچنت کد)
با سلام خدمت اساتید جوملا
چندی پیش از pay.ir درخواست خدمات پرداخت برای فروش چند محصول ساده در سایتم داشتم:o
آنها خدمات خوبی داشتند و داشتم می آموختم که چطور استفاده کنم، که ناگهان ف-ی-ل-ت-ر شدند و هنوز هم مشخص نیست چرا ف-ی-ل-ت-ر شدند و تا کی قرار است ف-ی-ل-ت-رینگشان ادامه یابد:angry:
به هر حال، از شرکت دیگری خدمات درخواست کردم و امروز آنها به من کد دروازه پرداخت یا مرچنت کد داده اند
ولی نمی دانم چطور باید از این کُد استفاده کنم تا بتوانم محصولات فایلی یا فیزیکی سایت را به فروش برسانم؟:confused:
قبلا افزونه ویرچومارت را نصب کرده ام. ولی مشخص نیست که چطور باید تنظیمش کنم و این کد را کجایش باید وارد کنم؟ همچنین اینکه زبانه های کشویی اش اصلا کار نمی کنند و بیرون نمی آیند تا واحد پول و کشور و غیره اش تنظیم بشود. گاه و بی گاه هم خطاهایی در بالا به نمایش در می آورد که بیشتر سردرگمی می آورد.:(
دوستان عزیز، در صورت امکان، توضیح دهید اساسا یک فرآیند خرید توسط بازدید کننده اینترنتی، از شروع تا پایان، چه فلوچارتی دارد و چطور مراحل اش انجام می شود؟
نقش مرچنت کد در این فرآیند چیست ؟
و در صورتی که خرید توسط خریدار موفقیت آمیز بود، چطور باید فایل فروخته شده را در اختیارش قرار داد تا دانلود کند؟ :whistle: