می خواستم بدونم چه گونه می شه mosLoadModules ( 'right' ); یا mosLoadModules ( 'user2' ); در تمام صفحات تکرار بشوند ؟ چون در حالت عادی فقط در صفحه اول نمایش داده میشوند .(مثل نظر سنجی و محبوبترین ها و ...)
نمایش نسخه قابل چاپ
می خواستم بدونم چه گونه می شه mosLoadModules ( 'right' ); یا mosLoadModules ( 'user2' ); در تمام صفحات تکرار بشوند ؟ چون در حالت عادی فقط در صفحه اول نمایش داده میشوند .(مثل نظر سنجی و محبوبترین ها و ...)
دوست عزیز
شما ماژولی را که انتشار می دهی در این موقعیت ها حالت نمایش را بر روی همه بگذار تا در همه ی صفحات تکرار شود
بخش مدیریت ---> ماژول ها --> ماژول بخش کاربری ---- > ویرایش ماژول مورد نظر و نمایش این ماژول در صفحات زیر: را همه انتخاب کن
یاعلی
مت می خواستم آیتم محبوب ترین ها را در تمام صفحات به اجرا به گذارم اما در قسمت مدیریت ماژول ها به صورت زیر نمایش داده میشود :
نمایش این ماژول در صفحات زیر:
N/A
که N/A به صورت ثابت هست و نمیشه تغییرش داد باید چه کار کنم ؟
شما رفتين به ماژول هاي بخش مديريت ! لطفا دقت كنيد .. به ماژول هاي بخش كاربري بريد !
درسته می خواستم بخش مدیریت رو تغییر بدم !
میشه یه سر بزنید به این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منوی سمت راست و چپ در لوکال به خوبی کار میکنند اما وقتی در سرور به صفحان دیگه می رویم ناپدید میشوند .
شما يه سر برو مديريت ماژول هاي بخش كاربري
منو هايي كه ميخواي رو باز كن، بعد اون قسمت چپي رو نگاه كن، بزارش روي همه صفحات
حل نشد ! میشه من یوز و پس را بدم یکی حل کنه این مشکلو ؟
دقیقا مشکلت رو با یه عکس بزار تا راهنمایی کنم.
مشکلم تقریبا حل شد اما نمی دونم چرا اینطوری !
وقتی سایر منو ها رو به سمت چپ قالب انتقال دادم منوی اصلی توی بقیه صفحات تکرار شد اما وقتی سایر منو ها و منوی اصلی در پوزیشن چپ می گذارم هیچ کدوم به جز صفحه اصلی دیده نمی شوند ! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببین شما برو در ماژول های کاربری
منوی اصلی رو باز کن
فقط گزینه همه رو انتخاب کن
اگه دو تا انتخاب کنی ممکنه دوبار نشون بده ;)