میشه یک ماژول رو بدون تغییر در قالب سایت ، زیر بقیه متن ها یا وسط متن ها فراخوانی کرد؟
مثلا اگر بخواهیم ماژول نظرسنجی رو زیر نوشته های یک مطلب فراخوانی کنیم باید چکار کنیم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه یک ماژول رو بدون تغییر در قالب سایت ، زیر بقیه متن ها یا وسط متن ها فراخوانی کرد؟
مثلا اگر بخواهیم ماژول نظرسنجی رو زیر نوشته های یک مطلب فراخوانی کنیم باید چکار کنیم ؟
دوست عزیز
اولا باید ببینید هدف چیست ؟
در ضمن برای این مورد باید مامبوتی تهیه بشه >> مثلا برای رای گیری مامبوتی هست که می توان به محتوا رای داد ؟
بیشتر توضیح دهید
یاعلی
میشه کامپوننتش رو به ماهم معرفی کنید تا استفاده کنیم؟
من برای این کار مجبور شدم در صفحه مورد نظر در قسمت left ماژول نظر سنجی رو فراخوانی کنم که کلی ریخت سایت رو میریزه به هم.
نمیشه از تگ های user1 برای تعیین php تا user9 در داخل مطلب استفاده کرد ؟
دوست عزیز
در تنظیمات کلی ---> محتوا ------> امتیاز برای مطالب فعال کنید و همچمنین در مامبوت ها ---> مامبوت MOS Rating را انتشار دهید
در این صورت بالای هر مطلب شما یک رای گیری می آید
اگر موارد بیشتری نیاز دارید به سایت های زیر مراجعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
این رو می دونم. من نظر سنجی برای مطلب رو نم خوام!
من می خوام نظر سنجی چند گزینه داشته باشه.
مثلا گزینه ها یاهو ، گوگل و ... باشه.
یا علی مدد
[quote author=مجید link=topic=6456.msg38094#msg38094 date=1179389249]
اگر موارد بیشتری نیاز دارید به سایت های زیر مراجعه کنید
یاعلی
[/quote]
یا اگر می خواهید اختصاصی باشه و سفارشی برای خودتون با Info---at--mambolearn---dot---com تماس بگیرید
یاعلی