آیا ماژولی هیت که بشه با اون تعداد کلیک هایی رو که بر روی لینک های دلخواهمون می کنند رو شمارش کنه.
مثلا داخل متن لینکی رو قرار دادیم و میخایم تعداد کایک هایی رو که روش میشه برای مدیر یا برای همه نشون بده
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا ماژولی هیت که بشه با اون تعداد کلیک هایی رو که بر روی لینک های دلخواهمون می کنند رو شمارش کنه.
مثلا داخل متن لینکی رو قرار دادیم و میخایم تعداد کایک هایی رو که روش میشه برای مدیر یا برای همه نشون بده
اگر از ماژول لینکستان خود مامبو استفاده کنید ین کار را خواهد کرد
در صورتی که لینک ها نیز در بین محتوا هست باید براش برنامه نویسی بشه
با Info --- at -- mambolearn----dot---com
یاعلی
این که داخل متن نباشه رو میشه یه کاریش کرد ::)
ولی خوب لینکستان به دردش نم خوره
ماژولی یا کامپوننتی نیست که بصورت منو در قسمت left این کار رو انجام بده؟
من نمونش رو دست فرهاد دیدم ولی خوب نمی دونم الان سرش شلوغه :D یا با من قهره :-\ :'(
اینجا رو ببین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سمت راست رو ببین. میتونی از کامپوننت شرکا استفاده کنی
[quote author=مجید link=topic=6456.msg38100#msg38100 date=1179390686]
[quote author=مجید link=topic=6456.msg38094#msg38094 date=1179389249]
اگر موارد بیشتری نیاز دارید به سایت های زیر مراجعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
[/quote]
یا اگر می خواهید اختصاصی باشه و سفارشی برای خودتون با Info---at--mambolearn---dot---com تماس بگیرید
یاعلی
[/quote]
مطمئنا با جستجو به نتایجی خواهید رسید
[quote author=محمد link=topic=6458.msg38102#msg38102 date=1179390841]
اینجا رو ببین
سمت راست رو ببین. میتونی از کامپوننت شرکا استفاده کنی
[/quote]
ضمن سپاسگذاری از لطف مجید آقا
توی صفحه اصلی این Ofc که شمارنده نداشت. جای دیگه ای هستش؟
در Backend میتونید مشاهده کنید ضمن اینکه میتونید با یه سری تغییرات در خود این کامپوننت این امکان رو براش فراهم کنی ;)
[quote author=محمد link=topic=6458.msg38118#msg38118 date=1179393222]
د ضمن اینکه میتونید با یه سری تغییرات در خود این کامپوننت این امکان رو براش فراهم کنی ;)
[/quote]
شما درس بزرگی به من دادید. این باعث شد که من php یاد بگیرم!!! و یک سیستم کامنتینگ خودم بنویسم. همش در مدت همین چند روز!
ای کاش کارما در انجمن مامبولرن فعال بود تا از شما تشکر می کردم.
به هر حال این از اون حرف هایی بود که انسان رو بنده میکنه.
یا علی مدد
** معادل انگلیسی کارما حذف شد