سلام این افزونه رایگانش گیرمیاد؟
Vp Advanced User
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام این افزونه رایگانش گیرمیاد؟
Vp Advanced User
سلام؛ این آخرین ورژن برنامه هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ارور404 میده
این لینک جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام تشکر کرک که نیست
سلام میخوام فارسی کنم نمیشه فایل ها را ساختم کدشم درست کردم اما بعد نصب روی لوکال زبان کامپننت انگلیسیه وزبان ماژول علامت است
اگر قالب شما فارسی باشه حتماً فارسی میشه. این عکس برنامهنقل قول:
نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن download key رو فقط برای آپدیت اتوماتیک برنامه میخواد وگرنه نیاز نداره
اینم روی زبان عربی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
سلام از منم فارسیه این بخش میخواهستم مدیریت وماژول فارسی کنم که موقع نصب فیل های فارسی را نمیشناسه