سلام من از سرور مامبو استفاده میکنم خیلی طول میکشه تا صفحات سایت لود شه آیا راهی هست برای اینکه صفحات زود تر لود شه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من از سرور مامبو استفاده میکنم خیلی طول میکشه تا صفحات سایت لود شه آیا راهی هست برای اینکه صفحات زود تر لود شه
همینطور که میبینید خود سایت مامبولرن مشکلی نداره!
لینک سایتتون رو بدید لطفا.
آیا میتونم از امکان GZIP استفاده کنم من از سرور مامبو استفاده میکنم و میدونم که هیچ مشکلی نداره
آدرس سایت هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان من GZIPرو روی حالت فعال قرار دادم
سلام
لود سایت به پارامترهای مختلفی بستگی داره که سرور یکی از این پارامترهاست .
طراحی قالب ... مطالبی که در صفحات قرار دارد ... سایز تصاویر ... فعال بودن کش ... سرور ... & ... همگی از عواملی هستند که در لود سایت شما موثر هستند .
یا علی
سلام
منم ازمامبوسرور دات آي آر استفاده ميكنم قبلا استعلام كردم از تيم مامبولرن و فرمودند gzip فعال نيست و فعال هم نخواهد شد .
شما هم gzip رو از تنظيمات كلي غير فعال كن تا ارور تو سايت نده.
در ضمن من از شركتهاي مختلفي استفاده كردم: مثل پارس ديتا. هاست ايران. رادكام. ولي تو همشون مامبو مشكل پيدا ميكمنه چون يا تنظيماتشون مناسب مامبو نيست يا اصلا تنظيماتشون كلا مناسب هيچي نيست البته نه اينكه اصلا بدرد نميخوره اونا. بلكه ارور و گير زيا داره
همين الان هم هر 3 تا هاستم بدون اينكه سايت روش باشه هست و هيچ استفاده ايي نميكنم.
باي