-
قالب ja_wezen
اول بابت این قالب قشنگ تشکر می کنم از مترجم قالب ( دمت گرم)
من این قالب رو نصب کردم ولی یه مشکلی که دارم منوی اصلی من زیر بنر هم هست و هیچ موقعیتی براش مشخص نیست اگه بخوام حذفش کنم باید چی کار کنم فکر می کنم تو خود قالب باید دستکاری کنم ولی کجاش؟
ممنونم می شم راهنمایی کنید
-
پاسخ : قالب ja_wezen
دوست عزیز
ممکنه آدرس یا حداقل یک عکس بفرمایید حتما کمکتون خواهیم کرد ؟
در ضمن شاید با جستجو هم به نتایجی برسید
یاعلی
-
اين آدرس سايت منه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موقعيت user 3 هم كار نمي كنه يعني وقتي يه قسمتي رو براي اونجا قرار مي دم جواب نمي ده بايد موقعيت top رو انتخاب كنم كه اين شكلي ديگه با فايرفاكس درست جواب نمي ده.
الان ديگه قوانين انجمن رو حفظ شدم سرچ هم كردم نبود :D
-
دوست من
این قالب user3 نداره و بجای اون top هست یعنی همون جایی که الان نوشتید انجمن ... اگر می خواهید می توانید فایل index.php قالب رو باز کنید و خودتون موقعیت ها رو تغییر بدید
در ضمن نوار منو که بالا هست اگر می خواهید موقعیت ها به هم نریزه و کنار هم بیاید باید یا در دو ردیف باشه و یک یک ردیف کامل
منظورم اینکه که منو های بالا را تکمیل و ادامه دهید تا ردیف تا آخر خط بیاید و کامل شود مثل ردیف اول که لینکستان وجود داره ردیف دوم هم باید
تا اونجا ادامه داشته باشید
مشکلی بود هستم
یاعلی
-
مشكلش تو فايرفاكس رو چطور حل كنم و من نميخوام لينك هاي من اون بالا ( زير بنر ) باشه چطور بايد پاكش كنم.
ممنونم
-
مشکلی نیست
اولا قالب با فایرفاکس مشکلی نداره درضمن اگر نمی خواهید باید کد اون رو از قالب بردارید
فایل ایندکس رو برات تصحیح می کنم که منوی بالا به جای منوی اصلی بیاد
یاعلی
-
مي شه دقيقا بگيد كجاي فايل رو دستكاري كرديد . و چطور جاگزين كرديد ( منوي بالا رو به جاي منوي اصلي )
ممنونم
-
دوست عزیز
ایندکس قالب رو باز کنید بعد خط 12 و 13 رو به همان چیزی که می خواهید عوض کنید الان منوی اصلی هست و مثلا من می کنم منوی بالا
کد:
$topnav = ja_topNav('منوی بالا', array('green'));
$subnav = ja_subnav('منوی اصلی');
یاعلی