علامت سوال به جای نام کامپوننت
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی کامپوننتی رو نصب میکنم به جای اینکه اسمش رو بنویسه علامت سوال میزاره مانند عکس زیر لطفا بگیت که چه طور باید درستش کنم مثلا من الان کامپوننت pony Galerry رو نصب کردم ولی به جایی که اسم خودش و زیر شاخه هاش رو بنویسه علامت سوال میزاره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو رو خدا بهم کمک کنید
دوست همه شما :
مسلم منصوری از بروجرد .
Re: علامت سوال به جای نام کامپوننت
سلام
شما پونی را از کجا دانلود کردید آیا تو فایل XML تغییراتی ایجاد کردید؟؟!!
یا علی/خداحافظ
من هسته و برنامه ها رو از اینجا دانلود کردم و هیچ تغییری روی هیچ چیز ندادم بعد این مشکل فقط مربوط به pony galery یا یک کامپوننت خاص نیست بلکه همه ماژول ها و مامبوت ها و کامپوننت ها یی رو که خودم دانلود می کنم و نصب میکنم این مشکل رو دارند ولی کامپوننت ها و ماژول ها و مامبوتهایی که خودش پیش فرض نصب بوده هیچ مشکلی نداره
لینک و یوزر و پس بدید تا یه نگاه بندازم.
سلام
از phptraid استفاده می کنی یا AppServ ؟؟
یا علی/خداحافظ
سلام
[quote author=احمدزاده link=topic=705.msg3680#msg3680 date=1143643146]
سلام
از phptraid استفاده می کنی یا AppServ ؟؟
یا علی/خداحافظ
[/quote]
من از winlamp استفاده می کنم و روی لوکال نصبش کردم و به utf-8 هم تبدیلش کردم
پاسخ : علامت سوال به جای نام کامپوننت
با سلام و خسته نباشيد به مشكل دشتم اونم اينكه وقتي من مي خواهم كه يه كامپوننت يا ماژولي را نصب كنم به آساني نصب ميشه ولي عنوان هاش را به صورت علامت سوال مياره لطفا كمك كنيد خيلي ضروريه در ضمن من از winlamp استفاده مي كنم
از AppServ استفاده کنید
با همه ی کامپوننت ها این مشکل رو دارید ؟
سلام
این طور که من میدونم این مشکل از یونی کد xml می باشد ، و دلیل دیگه آن زمانی هست که شما از یک ادیتور استاندارد برای ویرایش فایل xml استفاده نکرده باشید
ولی با راعایت کردن این موارد نیز روی لوکال هاست wamp این مشکل برام پیش اومده (فقط کامپوننت فاسیل فرم) علت دیگه چی میتونه باشه ؟؟؟؟