یه سوال ساده... لطفا کمک کنید...
سلام... مامبو رو روی لوکال نصب کردم.... و در بالای آدمینستریتور و در داخل صفحات این ارور رو میده...
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\mambo4.6.1p\includes\cmtclasses.php on line 360
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\mambo4.6.1p\includes\cmtclasses.php on line 380
میخواستم بدونم مشکل چیه و از کجا میشه حلش کرد....
و یه سوال دیگه در لوکال مامبو توی این شاخه نصب شده...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخواستم بدونم اگه من داخل سایت هم بخوام مامبو رو راه بندازم باز هم میره داخل شاخه به اسم خودش ذخیره میشه یا نه میشه اصلا تو یه شاخه با یه اسم دیگه باشه... پیشاپیش ممنونم از کمکتون
پاسخ : یه سوال ساده... لطفا کمک کنید...
دوست عزیز
اول پیشنهاد می کنم که appserv رو نصب کنید که تقریبا با مامبو مشکلی نداره
دوم اینکه شما می توانید مامبو رو در داخل هر پوشه ای که دوست دارید بریزید اصلا می توانید در روت سایت خود هم قرار دهید
سوالی بود در خدمت هستیم
یاعلی
به مدیران: چشم از دفعه دیگه عنوان بهتری انتخاب میکنم...
به مجید: دوست من... ممنون از توجهت... من اون برنامه ای که فرمودید رو دانلود و نصب کرم... اما هر کاری کردم نه اون چراغ راهنمای کوچیک ظاهر شد... نه اتفاقه خاصی افتاد.. به ناچار از این برنامه استفاده کردم... پس شما میفرماید که ممکنه از warp باشه درسته؟ یعنی من اگه با این برنامه به کارم ادامه بدم، نتیجه نهایی در سایت هم به همین شکل خواهد بود؟
باز هم ازتوجهتون ممنون...
دوست عزیز اون چراغ اصلا مهم نیست!
همینقدر که بتونی به هنگام نصبش localhost رو ببینی موردی نداره دیگه
شما هر کاری اگه روی کامپیوتر خودت بکنی رو سرور هم همون میشه اما توجه کن که اینها شبیه ساز هستند و ممکنه در بعضی قسمت ها روی سرورها درست جواب ندند یا برعکس
اگر سرور هنوز تهیه نکردی پیشنهاد میکنم سروری سازگار تهیه کنی. مامبو سرور بهترین گزینه هست ;)
[quote author=محمد link=topic=6776.msg39770#msg39770 date=1181034354]
دوست عزیز اون چراغ اصلا مهم نیست!
همینقدر که بتونی به هنگام نصبش localhost رو ببینی موردی نداره دیگه
شما هر کاری اگه روی کامپیوتر خودت بکنی رو سرور هم همون میشه اما توجه کن که اینها شبیه ساز هستند و ممکنه در بعضی قسمت ها روی سرورها درست جواب ندند یا برعکس
اگر سرور هنوز تهیه نکردی پیشنهاد میکنم سروری سازگار تهیه کنی. مامبو سرور بهترین گزینه هست ;)
[/quote]
دوست من ممنون از توجهت... اما واقعا مثل اینکه اجرا نمیشه... آپاچی ارور LINE 495 میده... و 30 ثانیه میشمره و بسته میشه... شما نمیدونید باید چی کارش کنم؟
خوب این مشکل از سیستم شما هست.
همه نرم افزارهای شبیه ساز رو کلا حذف کنید و دوباره نصب کنید.