چطوری میشه برای هر مجموعه در داکمن مثل سایت شما عکس جدا گانه ای تعریف کرد؟؟؟
خیلی به این مسئله احتیاج دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری میشه برای هر مجموعه در داکمن مثل سایت شما عکس جدا گانه ای تعریف کرد؟؟؟
خیلی به این مسئله احتیاج دارم
سلا
برای مجموعه ها تصویر انتخاب کن بعد به بخش Themes برو در قسمت تنظیمات قالب پارامتر Category image را Thumbnil انتخاب کنید
یا علی/خداحافظ
چشم تست میکنم ???
معذرت می خوام،
می خواستم بدونم می شه با داکمن لینک داد تا فایل از سرور دیگه ای دانلود شه؟ و اگه این امکان هست تنظیمات لازم برای اون چی هست؟
بله این امکان هم وجود داره .
در قسمت Configuration کامپوننت داکمن در تب Upload گزینه Upload methods هر 3 گزینه را انتخاب کنید ( با انتخاب مورد دوم مشکل شما حل میشه )
صفحه را ذخیره کنید .
در قسمت Documents برای ایجاد یک فایل جدید روی NEW کلیک کنید .
در قسمت فایل Linked Document را انتخاب کنید .
و آدرس فایل در سرور مورد نظرتون را در قسمت URL of Document بنویسید .
یا علی
معذرت می خوام،
این Upload methods رو نمی تونم تو upload پیدا کنم. می شه نام گزینه دوم رو بگید. :)
ممنونم
[quote author=فیروزمندان link=topic=710.msg4229#msg4229 date=1144426106]
در قسمت Configuration کامپوننت داکمن در تب Upload گزینه Upload methods هر 3 گزینه را انتخاب کنید ( با انتخاب مورد دوم مشکل شما حل میشه )
[/quote]
Link a file from another server to this server
سلام
فکر کنم تصاویر کاملا گویا است و نیازی به توضیح نداره . اما اگر باز هم مشکلی بود من در خدمتم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
آقای فیروزمندان سلام
من "docman123" رو از آدرس "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " گرفتم.اما قسمت Configuration اون اصلا شبیه عکس های شما نیست؟ و اصلا گزینه Upload methods را نداره.
اگر میشه لینک دانلود این ورژنو بذارید.
با تشکر
سلام
آخرین ورژن رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید .
ورژن 13_RC_2
یا علی