سلام قالب من رنگ تیره داره به همین جهت رنگ متن content ها روشن هست اما وقتی میرم تو تب ها مثل تب های ارسال فایل داکمن چون زمینه سفیده و رنگ متن هم متمایل به زرد متن ها دیده نمیشه، میخوام رنگ متن تیره شه کجا رو تو فایل css تغییر بدم؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام قالب من رنگ تیره داره به همین جهت رنگ متن content ها روشن هست اما وقتی میرم تو تب ها مثل تب های ارسال فایل داکمن چون زمینه سفیده و رنگ متن هم متمایل به زرد متن ها دیده نمیشه، میخوام رنگ متن تیره شه کجا رو تو فایل css تغییر بدم؟؟؟
سلام
من منظور شما رو درست متوجه نشدم . اگر بیشتر توضیح میدادین بهتر میشد کمکتون کرد .
اما برای ویرایش قالب و یا رنگ Docman میتونید فایل Css اون رو ویرایش کنید : components\com_docman\themes\default\css
یا علی
من css داکمن رو تا جایی که ممکن بود تغییر دادم و اکثر مشکلات حل شده بود اما این قسمتی که پرسیده بودم حل نشده بود که سوال کردم احتمالا در css نیست که از حالت رنگ قالب سایت پیروی میکنه من منظورم رنگ متن اون قسمتی است که مثلا هنگام ارسال مطلب از صفحه اصلی سایت (نه قسمت مدیریت) اقدام میکنیم..
بعد editor ها قسمتی وجود داره که چند تا tab مثل تصاویر ، انتشار، پارامتر ها ، ...
خود این عنوان ها رنگش درسته اما داخل هر کدوم رنگ نوشته ها و option هاش روشن و همون رنگ متن قالب سایت هستش
من میخوام رنگ اونها رو یه رنگ تیره بدم اما تو css قالب سایت نمیدونم کدوم قسمت مربوط به اونه !!!
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
میشه توضیحتون رو با یک تصویر بدین ؟ ;)
عکسو چطوری بذارم تو اینجا؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینطوری!
اینم عکس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این نوشته های زرد رنگو میخوام مشکی بشه
خوب جانم آپ لودش کن روی هاستت!
میخای بیام قلنجت رو هم بشکونم؟!؟! (شوخی کردم)
عکس رو به ایمیلتون آقای سیامک فرستادم