-
کپی رایت مامبو...
سلام به همه مامبویی ها...
میخواستم بگم که من می خوام در کنار نام مامبو لرن در footer اسم خودمو بذارم تمام ارسال های مرتبت رو کشتم ولی چیزی دستگیرم نشد!من footer رو در includes تو cpanle که edit می کنم تا save اش می کنم بر می گرده به حالت قبل!توی فایلشم قسمت Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License نیست که حداقل جای اون اسممو بذارم!؟
توی index تمپلیت هم که می رم اطلا قسمت include_once( $GLOBALS['mosConfig_absolute_path'] . '/includes/footer.php' ); که آقای احمدزاده توی این صفحه گفتن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وجود نداره؟!
در ضمن یه پیشنهادم داشتم:
دوستان مابویی ما بهتر نیست که یه خرده کامل تر در این باره صحبت کنن؟!من فکر می کنم یکی از دلایلی که مامبویی ها کمتر به این موضوع می پردازن رعایت نکردن کپی رایت توسط بعضی دوستان قدر نشناسه!
-
Re: کپی رایت مامبو...
سلام دوست عزیز
راهی که شما پیش گرفتین کاملا صحیح است اما علت اینکه Footer ذخیره نمیشه اینه که پرمیشن ها مشکل دارند .
تغییراتی که مدنظر شماست را فایل Footer.php به صورت لوکال اعمال کنید . (در لوکال )
سپس فایل Footer.php رو از قسمت Include حذف و یا Rename کنید . ( در سرور )
فایل Footer.php را از کامپیوتر خود به سرور انتقال دهید .
یا علی
-
سلام...
ممنون از راهمایی تون تقریبا مشکلم حل شد.منتها یه چیز دیگه هست.من اون قسمت (Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License) رو می خوام تغییر بدم که تو فایل footer.php پیداش نکردم؟!واسه تغییر دادن اون چی کار کنم؟
-
سلام
داخل فایل footer.php کد زیر را حذف کن اون متن حذف می شه
کد:
<?php echo $_VERSION->URL; ?><br>
یا علی/خداحافظ