یک تبلیغ به صورت فلش رو سایتم گذاشتم ولی لینک نمیشه مشکل از چیه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
یک تبلیغ به صورت فلش رو سایتم گذاشتم ولی لینک نمیشه مشکل از چیه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كدي كه براي تبليغتون استفاده كردين رو بزارين تا بررسي بشه .
دوست عزیز
کجا این فلش رو قرار دادید یک فلش بیشتر در سایت نبود اون هم به این کد
البته در صفحه ی اول در پایین صفحه زیر فوتر که نمایش هم داده می شد .کد:<embed width="468" height="60" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن لطفا فوتر خود رو تصحیح کنید واین گزینه رو حذف کنید
و تیم مامبو لرن و mambolearn.com درست هستکد:<a target="_blank" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Farsi Project</a>
ممنون از توجه شما
یاعلی
یک فلش بیشتر رو سایتم نیست اینم کدش:
<embed width="468" height="60" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطور میشه که لیتک نمیشه؟
لطفا راهنمائی کنین
آقا این فوتر چیه ؟ کجاس؟
دوست من
شما فلش پلیر نصب کردید روی بروزرها و ویندوزتون و یا سیستم عاملتون ؟؟
این فلش در کامپیوتر من نشون داده میشه مشکلی هم نداره
در ضمن اگر می خواهید روی این فلش کلیک بشه باید اکشن click رو به این فایل بدید تا روش بشه کلیک کرد .
فوتر هم در پایین سایت شما هست همون جایی که این تبلیغ هست زیر اون
یاعلینقل قول:
تمام مطالب این سایت مشمول قانون کپی رایت می باشد و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت فقط با ذکر منبع بلامانع است
COPYRIGHT
راه اندازی سعيد صفارايي- خرداد ماه 85
Mambo Farsi Project & Mambolearn Sponsor : VCD
اکشن کلیک رو چطور اضافه کنم از داخل خود مامبو میشه؟
بعد بفرمائین فوتر رو از کجا اصلاحش کنم ؟
متشکرم
اکشن کلیک رو در برنامه های مربوط به فایل فلش مثل خود فلش و یا ... باید اضافه کنید
در ضمن برای تغییر فوتر باید به مسیر include/footer.php برید و این فایل رو ویرایش کنید
یاعلی