مشكل در نصب كامپوننت و ماژول
من مامبو 4.6.1 رو نصب كردم و حالا كه مي خوام كامپوننت و ماژول نصب كنم ميرم قسمت نصب كننده ها > جامع را انتخاب مي كنم همه فولدرهايي كه مي خواد قابل نوشتن هستن و من در اينجا brows رو مي زنم فايل فشرده كامپوننت رو انتخاب مي كنم و سپس كليد نصب رو هم مي زنم بعد از چند ثانيه ميگه آپلود universal - با موفقیت انجام شد
ولي وقتي ميرم تو قسمت كامپوننت ها و ماژول ها هيچ كامپوننت و ماژولي اضافه نشده . منم مامبو رو خيلي نصب كردم ولي تو نسخه هاي قبلي همچين اروري نديدم
لطفا راهنماييم كنين
پاسخ : مشكل در نصب كامپوننت و ماژول
قبلا بارها بحث شده
چک کنید safemode برابر off باشد
احتمالا مشکل برطرف میشه
عذر مي خوام از كجا بايد چك كنيم كه off باشه
مشکل من موقع نصب کامپوننت این که فرقی نمی کند چه کامپوننتی را نصب کنم پیام زیر را می دهد! ...
Upload component - Upload Failed
ERROR: Could not find an XML setup file in the package
لطفا مرا راهنمایی کنید چه باید بکنم ؟ ....
چک کنید ببینید SAFEMODE هاست شما ONهست و یا OFF ؟
پرمشیون ها رو هم چک کنيد كه قابل ويرايش باشند.
safe_mode::: On
&&
media/ Writeable
administrator/components/ Writeable
components/ Writeable
images/stories/ Writeable
در حالت localhoost هم نصب نمی کند آن که دیگه safe_mode برایش اهمیت ندارد!؟
safe mode چه در لوكال و چه در سرور بايد OFF باشه
در لوكال به فايل php.ini در شاخه ويندوز بريد و safe mode رو مساوي OFF بگزاريد و سپس apache رو ريستارت كنيد تا safe mode خاموش بشه.
بر روي سرور بايد با پشتيباني هاست خودتون تماس بگيريد تا تغييرات رو اعمال كنن.
با تشکر از توجه شما
یک سوال دیگه اینکه چطوری میشه فهمید که فایل کامپوننتی که ما داریم نصب می کنیم مشکل دارد ،
چون من یک کامپوننت دیگه را توانستم نصب کنم (البته در حالت local host و اینکه safe mode خاموش بود ) ولی چند تای دیگه از کامپوننت ها را نتوانستم نصب کنم !
با تشکر...
خوب معمولا از اونجايي كه كامپوننت رو دانلود مي كنين سازگاري با نسخه مامبو رو بهتون مي گه .
اين سايت يكي از بهترين سايت ها در اين ضمينه هستش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]