سلام.
یه سوال دارم .
چه طور می شه latestnews را به صورت متحرک نشان داد مثل سایته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا نام مازول و لینک دانلود را بگذارید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
یه سوال دارم .
چه طور می شه latestnews را به صورت متحرک نشان داد مثل سایته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا نام مازول و لینک دانلود را بگذارید
سلام
از ماژول زیر استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ظاهر شدن لینک دانلود لاگین کنید .
یا علی
سلام
من مي خواستم خود قسمت آخرين مطالب اسكرول باشه اين راهي كه شما گفتين براي اينكه اسكرول باشه لينك اون مطلب رو بايد بريم تو مجموعه وارد كنيم اما تو روشي كه من مي خوام اتوماتيكه اگر امكان داره راهش رو بگيد.
ممنون/يا علي
سلام
متوجه منظورتون نشدم . لطفا بیشتر توضیح بدین .
یا علی
سلام در واقغ قسمت آخرين اخبار به محض اضافه شدن مطلبي لينك اون مطلب رو در قسم آخرين اخبار نشون ميده حالا من مي خوام اين قسمت اسكرول باشه.
يا علي
سلام
برای این موضوع همانطور که در بالا به دوست عزیزم نصرگلدن جواب دادم باید از ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای نمایش آخرین اخبار استفاده کنید .
یا علی
بله من اينو قبلا نصب كردم اما اين ماژول به طور اتومات نشون نميده و براي نشون دادن هر لينك بايد اون لينك رو در قسمت اديتور يك مجموعه وارد كنيم و بعد اون مجموعه رو بهش معرفي كنيم تازه بعدا براي برداشتن اون لينك همه اين مسير رو بايد دوباره ادامه بديم و اين خيلي دردسر داره
اگر غير از اين هست راه نماييم كنيد
به عبارت ديگه من مي خوام هر مطلبي كه در سايت اضافه ميشه لينكش در اون قسمت به صورت اسكرول نمايش داده بشه حالا مي خواد مقاله باشه يا خبر يا ...
[quote author=فیروزمندان link=topic=736.msg3884#msg3884 date=1143845396]
سلام
از ماژول زیر استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ظاهر شدن لینک دانلود لاگین کنید .
یا علی
[/quote][quote author=فیروزمندان link=topic=736.msg5596#msg5596 date=1148217019]
سلام
برای این موضوع همانطور که در بالا به دوست عزیزم نصرگلدن جواب دادم باید از ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای نمایش آخرین اخبار استفاده کنید .
یا علی
[/quote]
سلام
دوباره تکرار میکنم .
شما باید با استفاده از این ماژول این کار رو انجام بدید .
بعد از نصب ماژول در قسمت تنظیمات این ماژول گزینه "انتخاب بخش براي اسكرول" را روی اخبار ست کنید .
با این کار آخرین اخبار شما بر اساس تعداد آیتم هایی که مشخص کردین در سایت در محل مورد نظرتون به نمایش در میاد .
لطفا با دقت بیشتری مسائل رو بررسی کنید .
یا علی
سلام
ممنون از جوابهاتون اما بحث من اينه كه 1-قسمت اخبار به تو مامبو ندارم
2-اگر اين قسمت رو خودم بسازم به صورت مجموعه و بخش اصلا و معرفي اش كنم به ماژول خوب فقطهمون بخش رون نشون ميده و بخش مقالات رو نشون نميده
3-اين ماژول هم اين قابليت رو نداره كه همه بخشها رو نشون بده فقط يك بخش و يك مجمعه
من مي خوام هر مطلبي در هر بخشي كه وارد شد اعم از گزارش مقاله و اخبار و غيره به طور اتوماتيك در اون قسمت بياد
ببخشيد اذيت كردم.
سلام دوست من
شما میتونید یک بخش ایجاد کنید و مجموعه های متعددی رو در این بخش بسازید . بعد از این مرحله به کمک ماژول مربوطه مطالب این بخش که شامل مجموعه های زیادی است رو نمایش دهید .
یا علی