مشکل با دیتابیس در هنگام نصب
سلام بر دوستان عزیز خسته نباشید !
من هنگام نصب مامبو که از قبل برای آن دیتابیس ساخته ام به این ارور برخورد میکنم
the password and username provided are incorrect
وقتی هم میرم سراغ هاست تا مشکل رو حل کنم دیتابیس مورد نظر No Privileges لطفا راهنمایی کنید تا بتونم نصب رو انجام بدم
سیستم هاست من هم وب شل هست
متشکرم
پاسخ : مشکل با دیتابیس در هنگام نصب
وارد کنترل پنل بشید و بعد از ساختن نام کاربری برای دیتابیس همچنین یک دیتابیس
Grant permissions on a MySQL database to a MySQL user
در این قسمت دیتابیس و نام کاربری که این دیتابیس باید تحت آن عمل کند در قسمت PRIVILEGES تیک ALL را بزنید و سپس روی Grant permissions کلیک کنید تا این دیتابیس به این کلمه عبور و کلمه رمز شما اضافه شود سپس استفاده کنید .
یاعلی
مجید جان ممنون از توضیحتون
اما ظاهرا قسمتی که گفتید در سی پنل هست چون در وب شل چنین قسمتی نیست !
فقط بعد از ساخته شدن دیتابیس و بعد از اون ساختن یوزر یک قسمت هست Granting privileges to an existing user on the database
که فعال کردن یوزر ساخته شده از این طریق هم ممکن نمیشه و کماکان همین ارور the password and username provided are incorrect
داده میشه
لطفا دوستان و اساتید محترم راهنمایی کنند
هاستينگ شما مربوط به چه شركتي هست؟ اگر از خودشون بخواهيد براي شما خواهند ساخت.
با اين حال اگر مشكل شما حل نشد يوزر و پسورد خودتون رو به همراه آدرس سايت و كنترل پنل با پيام خصوصي ارسال كنيد تا براي شما بسازم.
سلام
my Sqlserver ----> سپس add database ----> بعد از ساختن دیتابیس روی Edit کلیک کنید تا وارد MySQL database management بشوید و در آخرین ردیف Database users شما روی
add a new user to this database کلیک کنید و کلمه کاربری رو به این دیتابیس اضافه کنید
یاعلی
سلام ممنون از لطفتون
من بارها دقیقا همین مراحل رو طی کردم و بدون هیچ مشکلی هم انجام شده حتی با همین یوزر و پس ساخته شدهاز طریق پی اپ چی پی مای ادمین وارد دیتا بیس میشم اما نمیدونم چرا به هنگام نصب این ارور the password and username provided are incorrect
رو میده
سلام
فکر میکنم MySQL شما روی سرور دیگه ای قرار داره که در هنگام لاگین باید اون سرور مورد نظر رو انتخاب کنید ... همچنین در مامبو میبایست به جای localhost از IP اون سرور استفاده کنید
یا علی
مشکل با دیتابیس در هنگام نصب
با سلام
من با یک مشکل دیگری برخورد می کنم هنگام نصب ،
بعد از قسمت "تنظيمات بانك اطلاعاتي MySQL:" پیام زیر را می دهد:
خطا log:
SQL=You have an error in your SQL syntax; check the manual that
البته این اولین خط از آن متن است ،
لطفا مرا راهنمایی کنید ...
لطفا سوالات جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید و در تاپیک جدیدی که باز می کنید ، کل خطا را در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بریزید و لینک را در اینجا قرار بدید تا ما متوجه کامل خطای شما بشیم
موفق و پیروز باشید
یا علی
اساتید منم به شدت با این مساله مشکل دارم.]:-[
وقتی که می خوام در مرحله ی 1، MYSQL رو پیکره بندی کنم با این که بجای Local host آی پی رو وارد می کنم (چون سرور SQL در شرکت مورد نظر جداست) و مطمئنم که همه ی مشخصات درسته اما باز هم همون پیغام اشتباه بودن پسورد رو میده. در ضمن من اصلا با SQL SERVER کار نکردم و ندارمش. چطور می تونم اونو نصب کنم و چطور می تونم از صحت اطلاعات دیتا بیسم اطمینان حاصل کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]