سلام . می خواستم ببینم امکانش هست سایت رو روی لوکال طراحی و کامل کنیم . بعد از دیتابیس پشتیبان بگیریم و روی سروری که مامبو نصب شده و تو قسمت دیتابیس اون وارد کنیم و سایت تکمیل بشه ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . می خواستم ببینم امکانش هست سایت رو روی لوکال طراحی و کامل کنیم . بعد از دیتابیس پشتیبان بگیریم و روی سروری که مامبو نصب شده و تو قسمت دیتابیس اون وارد کنیم و سایت تکمیل بشه ؟؟
بله !
اتفاقا آموزش اين كار بر روي سايت مامبولرن موجود هست .. جستجو كنيد .
سرچ کردم و چیزی نیافتم ! اگه امکانش هست لینک بدید.
ببینید من اینکار رو کردم اما صفحه اصلی ارور داد ! می خواستم ببیم اگه میشه چه جزئیاتی باید رعایت بشه و تو قسمت پشتیبان گیری منظور از ساختار و داده چیه ؟؟؟
مرسی از همکاریتون با یکی از مسوولان استقلال ;)
استقلالي هستين ؟ پس ما ديگه از دادن پشتيباني به شما معذوريم ! ( شوخي ) ;)
بهتره بك آپ رو از كامپوننت پيشفرض بانك اطلاعتي مامبو بگيرين و از اون به سرور با همين كامپوننت منتقل كنيد .
اينم آموزش اين كامپوننت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا آموزش "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" را مطالعه کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
آقا مرسی . تشریف بیارید سایت ما یا اینکه خود باشگاه پیراهن هر بازیکنی رو خواستید تقدیم کنیم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]