مامبو 4.6.2 - نسخه نیمه نهایی!
سلام
نسخه به قول معروف RC مامبو 4.6.2 فارسی آماده شده
میتونید از اینجا دانلودش کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هرگونه خطا و اشکال و ... که داره رو در ادامه ی همین تاپیک مطرح کنید که بتونیم مامبوی بدون اشکالی رو منتشر کنیم
ضمنا این نسخه رو جایی نصب نکنید چون هنوز ایراداتی داره و یک سری قسمت ها بهش اضافه نشده.
ممنون
پاسخ : مامبو 4.6.2 - نسخه نیمه نهایی!
هیچ اشکالی مشاهده نکردید ؟!؟!
لطفا با دقت بررسی کنید تا نسخه ای بدون مشکل منتشر کنیم ...
یا علی
باسلام و درود و خسته نباشید به دوستانی که در راه مامبو فعالیت می کنند و بدون منت به سوالات اعضا پاسخ و انها را را هنمایی می کنند
1-من در نسخه 4.6.2 از کامپوننت NokKaew برای تغییر زبان استفاده کردم کهفقط یک اشکال داره.وقتی زبان انگلیسی رو انتخاب میکنم تاریخ مطلب نوشته شده بصورت " B %۲۸, %۱۳۸۴ ق.ظ30 %I:%آبا %p " نمایش داده میشود.
2-مشکل دیگر اینکه وقتی کامپوننت FacileFormsنصب کردم باز هم مثل 4.6.1 یکسری مشکلات داره که برطرف نشده
3-همچنین وقتی از " جدول - مجموعه مطالب " برای یک لینک در منو استفاده میکنم ،اگرتعداد مطالب زیاد باشه بصورت صفحه بعد وقبل نمایش داده نمی شود بلکه تا 5000تا رکورد را دریک صفحه نشان میدهد
4- راهنما مربوط به نسخه 4.6.1 میشود
1-نسخه 4.6.2 با نظرسنجی حرفه ایی مشکل داره
2- در مدیریت محتوا وقتی می خوام یک فایل فلش رو اضافه کنم ، ارور میده
3-امکان این که مطالب صفحه اول رو تنظیم کنم بدین شکل که 1 یا چند ستون داشته باشه... وجود نداه
در نسخه جدید ایکن ساخت pdf برای متنهای فارسی عمل نمی کند
- مشکلاتی که در مورد مامبو 4.6.2 در رابطه با کامپوننت ها مطرح کردید :
بهتر هست بگیم مشکلات این کامپوننت ها با مامبو 4.6.2 نه مشکل مامبو با ...
این مشکلات باید از طرف گسترش دهنده های کامپوننت ها حل بشه ...
- در مورد PDF ساز : ما در هیچ یک از نسخه های FREE این قابلیت رو فعال نکردیم ... در نسخه های قبل هم این قسمت فقط برای متون انگلیسی بود .
بقیه موارد چک میشه و در صورتی که حق باشما باشه حتما حل میشه
ممنون از وقتی که گذاشتید و این موارد رو گزارش دادید
یا علی