پاسخ : تاریخ انتشار مامبو 4.6.2
سلام
تا 1-2 روز آینده مسلما منتشر نمیشه اما با این وجود پیشنهاد میکنم صبر کنید .
یا علی
با عرض سلام دوباره خدمت مسولان محترم پایگاه مامبولرن
آیا تاریخ قطعی برای انتشار نسخه جدید مامبوفارسی وجود دارد؟ به خدا خیلی معطل شدم. آیا امکان فروش مامبو4.6.2 فارسی زودتر از موعد مقرر انتشار وجود دارد؟
لطفا از واژه های به زودی استفاده نکنید، من حتم داشتم که نسخه جدید به مناسبت روز مادر منتشر می شود، ولی اینطور نشد!!!
اگر می بینید نسخه 4.6.2 طول کشیده داره روش کار میشه
تیم مامبولرن هم خیلی دوست داره این نسخه را سریع منتشر کنه ولی به چه قیمتی؟ که فردا بگن اینجاش خرابه و ...
شما 4.6.1 را نصب و پیکربندی کن و بعد از انتشار 4.6.2 ارتقا بده
نسخه 4.6.1 مشکلی نداره
با سلام
بزرگترین مشکل مامبو 4.6.1 ناسازگاری با بیشتر کامپوننت های مورد نیاز بنده است. از جمله کامپوننت چندزبانه کردن سایت و مدرسه الکترونیک است. و اما یک سوال:
در صورت ارتقا مامبو 4.6.1 به مامبو 4.6.2 آیا تمام امکانات مامبو 4.6.2 در مامبو 4.6.1 قابل دسترسی است؟ در صورت ارتقا با توجه به فارسی بودن مامبو آیا به ارور های عجیب و غریب برنخواهم خورد؟
باز هم از زحمات مسئولان تیم سپاسگذارم و از خداوند منان برای آن عزیزان آرزوی موفقیت دارم.
من این سوال رو قبلا پرسیدم گفتند هیچ مشکلی پیش نمی یاد
انشاء الله کی منتشر می شه.
[quote author=فیروزمندان link=topic=7368.msg42440#msg42440 date=1183911757]
سلام
تا 1-2 روز آینده مسلما منتشر نمیشه اما با این وجود پیشنهاد میکنم صبر کنید .
یا علی
[/quote]
و
[quote author=نوید link=topic=7368.msg42780#msg42780 date=1184347275]
اگر می بینید نسخه 4.6.2 طول کشیده داره روش کار میشه
تیم مامبولرن هم خیلی دوست داره این نسخه را سریع منتشر کنه ولی به چه قیمتی؟ که فردا بگن اینجاش خرابه و ...
شما 4.6.1 را نصب و پیکربندی کن و بعد از انتشار 4.6.2 ارتقا بده
نسخه 4.6.1 مشکلی نداره
[/quote]
فکر میکنم کاملا واضح هست!
با سلام و احترام
دو هفته ای می شود که از ایجاد این تاپیک و بیشتر از 3ماه است که از انتشار نسخه 4.6.2 مامبو می گذره ولی هنوز ترجمه نسخه جدید آماده نشده است. قبلا که مشغله تیم مامبولرن کمتر بود، پک های فارسی را زودتر منتشر می شد ولی نمی دانم که چی شده این نسخه آنقدر معطل شد.(شاید بشه این طول مدت را به امتحانات پایان ترم، گرمای هوا و ... نسبت داد!!!) اگر قرار نیست به این زودی ها نسخه فارسی منتشر بشود ، حداقل یک مقاله آموزشی در انجمن قرار بدهید که چگونه هسته مامبو را با زبان فارسی سازگار کنیم. (فکر نکنم برای بیشتر کاربران، فارسی سازی محیط کنترل پنل و ... خیلی مهم باشد، حداقل برای من که اینجور است)
با تشکر - بنیامین
سلام
اگر شما تنها به دنبال ترجمه هستید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حدود 2 ماهی هست که این ترجمه منتشر شده ...
اما اگر به دنبال نسخه ای کاملا فارسی با امکاناتی بیشتر از نسخه انگلیسی هستید باید صبر کنید .
علت تاخییر کاملا عمدی هست به دلایلی که از گفتن اون معذورم ! علت اون نه امتحان هست و نه ... ما مدتهاست این سالها رو پشت سر گذاشتیم و ...
به زمان انتشار خیلی خیلی نزدیک شدیم ...
اگر یه مقدار دیگه صبر کنید قطعا شاهد انتشار این نسخه خواهید بود .
یا علی