من این پل بین forum و سایت رو نصب کردم اما نمیدونم چطوری تنظیماتش رو کار کنم که سایت و فروم به لحاظ اعضا و غیرو به هم مرتبط بشوند
لطفا کمک.. :-[
نمایش نسخه قابل چاپ
من این پل بین forum و سایت رو نصب کردم اما نمیدونم چطوری تنظیماتش رو کار کنم که سایت و فروم به لحاظ اعضا و غیرو به هم مرتبط بشوند
لطفا کمک.. :-[
سلام
از نظر امنیتی پیشنهاد میکنیم که این کار رو نکنید اما اگر بخواید میتونید این کار رو انجام بدید
شما الان چه خطایی دیافت میکنید؟ مشکلتون در کجاست؟
من کامپوننت رو نصب کردم ولی در تنظیمات مشکل دارم . ادرس فروم رو به صورت url و نه از جانب کنترول پنل بلکه از جانب ادرس به این شکل دادم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دادم ولی وقتی کاربری رو ثبت میکنم در سایت ثبت میشه ولی در فروم ثبت نمیشه
ممنون از کمکتون
مشکل شما حل شد!
نه متاسفانه اصلا دیگه وقتی نام کاربری رو میزنم صفحه از حالت لود شدن در نمیاد!!!
و در ضمن تاریخ رو که نشون میده به صورت میلادی هستش که برام عجیبه من آخه تاریخ اصلا نداشتم یعنی این هم تو همان کامپوننت نصب شده و اگه من بخوام فقط وارد سایت بشم و نام کاربری بزنم نمیشه و مستقیم وصل میشه به تالار گفتگو درصورتیکه قبلا فقط تایید نام کاربر بود و همان صفحه اصلی رو نشان میداد
خوب آقا محمد من بدون اینکه کاری بکنم و دست به کار بشوم خود به خود سیستم من مدیریت میشه البته شاید از جایی دیگر!!!!!! :) :o ::)
خوب ببینید الان برگشته به حالت قبل یه فکری بکنید.
من یوزر و پسوورد سایت و انجمن و هست رو برا شما ارسال کردم.لطفا در خصوص تقویم هم نظری بیاندازید
ممنون از لطفتون
نیازی به ارسال نیست!
آقای رادمهر و بنده در شرکت هستیم و در حال بررسی و کنترل سایت شما هستیم.
به محض اینکه درست بشه همینجا به شما اطلاع میدیم.