تغییر پرمیشن از طریق مامبو
دوستان چه طوری میشه پرمیشن یک فایل رو از طریق خود مامبو تغییر داد.
مشکل من اینه که نمیتونم پرمیشن یکی از فایل های کامپوننت که از طریق مامبو نصب شده رو با اف تی پی یا از سی پنل تغییر بدم.
البته اگه اشتباه نکنم از طریق گلوبال کانفیگوریشن میشه پرمیشن فایلها و دایرکتوریها رو تغییر داد ولی من نمیخوام پرمیشن همه فایل ها رو تغییر بدم . فقط یه فایل رو میخوام.
راهی هست؟
Re: تغییر پرمیشن از طریق مامبو
سلام علی جان
سال نو مبارک .
وقتی پرمیشن ها توسط مامبو ست میشن Owner اون فایلها و فولدر ها در واقع مامبو میشه و از طرق دیگه نمیشه پرمیشن هارو تغییر داد .
از طرفی مامبو نمیتونه پرمیشن تک فایل رو تغییر بده .
اما من 2 راه پیشنهاد میکنم :
1- استفاده از کامپوننت MamboExplorer ... این کامپوننت چون در مامبو نصب میشه به شما امکان تغییر پرمیشن تک فایل رو میده .
2- پرمیشن همه فایلها و فولدر هارو از قسمت Global Configuration به 777 تغییر بدید . بعد از این کار پرمیشن فایل مورد نظرتون رو از طریق FTP و یا Cpanel تغییر بدید . دوباره از قسمت Global Configuration پرمیشن هارو به حالت قبل برگردونید . با این کار تنها پرمیشن تک فایل تغییر میکنه .
یا علی
mambo explorer رو کسی فارسی کرده ؟
اگه آره که لینک بدین ..
اگه نه که لینک انگلیسیشو بدین من فارسی کنم و در سایت قرار بدهیم همه استفاده کنند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان گرامی دقت داشته باشند که تقریبا اکثر کامپوننت های مامبو در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست.
مرسی محسن جان.
دوستان ممنون از کمکتون.
میگم آدم واقعا حال میکنه وقتی میبینه مامبو واسه هر چیزی یه کامپوننت داره. واقها اگه کسی بره سراغ چیزی غیر مامبو یا جوملا ضرر کرده.
پاسخ : تغییر پرمیشن از طریق مامبو
درود بر شما
من از طریق مامبو اصلا نمی تونم پرمیشن فایل ها وفولدر ها را تغییر بدم ؟ می شه راهنمایی کنید
البته از سی پنل می تونم بدم اما از داخل تنظیمات کلی نه , یعنی وقتی تغییر می دهم ذخیره هم می شه اما در عمل اتفاقی نمی افته .
ایا این به سرور بر می گرده یا به مامبوی نصب کرده ام ؟
شما انتظار دارید چه اتفاقی بیفته؟؟
اگر تیک اعمال بر فایلهای موجود رو هم بزنید کلیه فایلها پرمیشن میشن.
مشکل شما چیه دقیقا؟ من متوجه نشدم.