به جاي نويسنده نوشته همكاري با
سلام و خسته نباشيد
راستش در سايتم يكي از كاربران مطلبي ارسال كرده بود كه آن را انتشار دادم اما در صفحه ي اول به جاي اينكه بنويسه ، نويسنده فلاني نوشته : همكاري با فلاي
لطفا صفحه اول را ببينيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي ويرايش آن حداقال اين پستي كه ثبت شده در ديتابيس بايد كجا رو ويرايش كنم . خيلي ممنونم و بدرود :)
پاسخ : به جاي نويسنده نوشته همكاري با
فایل زبان رو باید ویرایش کنید.
محمد جان
در ارسال هاي پيش از اين درست مي نوشت ، اما اين ارسال رو نوشته همكاري ، مي شه بفرمائيد كجاي فايل زبان رو بايد ويرايش كنم ؟ يعني از همين مديريت زبان در پنل مديريت منظورتونه ؟ خيلي ممنون
وقتي كسي از فرانت پيج مطلب بزاره اينطوري مينويسه. شما يا بايد خودتون از قسمت مديريت وارد بشيد و مطلب بزاريد و يا اينكه در فايل زبان مامبو جايي كه نوشته "همكاري با" تغييرش بديد به هر چي كه دوست داريد.
سلام به دوستان
من اين كاري رو كه سيامك عزيز گفتند را انجام دادم ، اولش كه اصلا تغيير نمي كرد ، نمي دونم از سرعت پايين من بود يا چيز ديگر ، لذا رفتم و پرميشن فايل رو به 666 تغيير دادم
حالا همكاري با به نويسنده تغيير كرده ولي در صفحه اول سايتم هر چي رفرش مي كنم هنوز همكاري با مي نويسه ، كاري مونده كه بايد انجام بدهم يا از اين به بعد تغييرات اعمال مي شه ؟
وقتی فایل زبان رو تغییر دادید باید در مدیریت مامبو قیمت زبان ها برید و زبان فارسی رو انتخاب و بروزرسانی رو بزنید
این رو چندین بار تو انجمن خود من گفتم !
رادمهر جان من برو رساني رو هم يادمه كه گفتيد ، اينجا يادم رفته بود بگگم كه اين كارو هم مي كنم اما نتيجه همان است كه بود و تغييري نمي كنه .
100% اشتباه میکنید!
با تغییر فایل زبان و بروزرسانی اون مشکلتون حل میشه
بررسی کنید کجا رو اشتباه رفتید.
سلام
محمد جان ، من در مديريت به قسمت ترجمه ها رفتم بعد زبان فارسي را انتخاب كردم و از آنجا بر روي مديريت ترجمه كليك كرده و فايل fa_ir را انتخاب و بر روي ويرايش كليك كردم ، در نهايت متن موجود را از همكاري با به نويسنده تغيير دادم و ذخيره كردم ، بعدش هم دوباره همين fa_ir را انتخاب كرده و بروزرساني را زدم ، آيا اين كارهايي كه كردم كمبودي داره ؟ اگر داره بفرمائيد چه كاري را جا مي اندازم ، يا اگر درسته ممكنه يوزر پسوورد بدهم يك نگاهي بياندازيد؟ بسيار ممنونم
شما باید
1- با ادیتور فایل رو ویرایش کنید
2- در مدیریت ترجمه بروز رسانی رو بزنید.
از مدیریت ترجمه ویرایش نکنید!