مشکل در پیدا نکردن نسخه فارسی smf v1.7 و مشکل در ما&
با عرض سلام و خسته نباشید
سه مشکل اساسی دارم لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
1.این مشکل از دانلود و نصب ماژول polltex v1.1 از سایت mambo.ir بوجود آمده این ماژول که باید نظر سنجی حرفای را در صفحه اول نمایش می داد این کار را انجام نداده و مشکلی نیز بوجود آورده مشکل از آنجاست که پز از اینکه فهمیدم خود سایت مامبولرن این ماژول را در نسخه بالاتر دارد بر آن شدم که مازول قبلی را حذف و ماژول جدید که درست هم کار می کند را نصب نمایم ولی با حذف این ماژول لیست بلند بالایی از لینکهای سایت در آخر هر صفحه بصورت نوشته ظاهر گردید  :'( که با نصب همان ماژول v1.1و فعل کردنش از بین رفت خلاصه من نمی توانم این ماژول را حذف و ماژول جدید که درست هم کار می کند را نصب نمایم.
2.تا کنون نتوانستم نسخه فارسی ده از smf v 1.7 که در سایت اصلی موجود است بیابم چون در سایت اصلی pack فارسی نسخه v1.5 موجود است و با نصب این pack روی v1.7مشکل عمده ای در ورود و خروج کاربر و همچنین وارد نشدن به بخشها وجود دارد لطفا در این ضمینه راهنمایی کنید
در ضمن من از مامبو فوق حرفی همین سایت استفاده می کنم و نمی خواهم smf را با مامبو پک کنم چون مشکلات بچه ها را دیده ام ولی در نصب این انجمن بصورت مجزا نیز دارای اشکال هستم. :o :'(
3.همچنین در آپلود و نصب کامپوننت eWeather نیز مشکل دارم در موقعی که این کامپوننت را از روی هارد برای نصب انتخاب می کنم بعد از دقایقی پیامی مبتنی بر این که در انتقال پوشه image مشکل وجود دارد نصب متوقف می شود قابل ذکر است که این کامپوننت 2mb حجم دارد راستی تمام پرمیشن ها برای هر کامپوننت دیگر درست می باشد لطفا راهنمایی نمایید.
Re: مشکل در پیدا نکردن نسخه فارسی smf v1.7 و مشکل در ماژ
لینک کامپوننت eWeather رو بدید من تستش کنم و مشکلتون رو حل کنم ..
اس ام اف 1.7 نیز به فارسی ترجمه نشده هنوز .
سلام در دسر جان از اینکه جواب دادی ممنون اینم لینک دریافت این کامپوننت البته ماژولم داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی خودتون فارسی سازی خوب و سورس اصلی smf ورژنهای دیگه رو داری اگه داری مرحمت کنی خیلی حال دادی مرسی :-[
راستی نظرت در مورد مشکل اول چی :'(
سلام .
توی همون سایت اس ام اف هست ....
1.6 فکر کنم ... فایل های فارسی کنندش هم هست ..
......
لینک eWeather رو اشتباه دادی !
Re: مشکل در پیدا نکردن نسخه فارسی smf v1.7 و مشکل در م
واقعا مذرت می خوام حواس که ندارم جوانی کجایی... راستی در وب سایت اصلی فارسی ساز نسخه 1.5 وجود داره که اونم با نسخه 1.6 یا 1.7 که واسه دانلود گذاشته نمی خونه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی کنید
فارسی ساز SMF در سایت Simplemachines وجود داره .
یا علی
آقای فیروزمندان ممنون از اینکه پاسخ دادین در مورد مشکل 2 مرحمت کنید راه نمایی کنید در مورد smf هم الان امتحان می کنم اگه مشکلی بود مزاهم می شم راستی می خواستم بدونم ماژولها و یا کامپوننتهایی که دارای فایلهای language هستن رو با چه برنامه ای برای فارسی سازی ویرایش کنیم و با چه فونتی و بعد از ویرایش با ید با چه فرمتی مثلا utf-8 ویا چیز دیگری خیره کنیم تا اون ماژول یا کامپوننت فارسی بشه ممنون :-[
همونطور که پیش بینی می کردم بعد از نصب کامل smf و آپلود تمام فایلهای فارسی سازی و تغییر زبان پیشفرض به فارسی و انجام تنظیمات پس از خروج برای ورود دوباره یا عضویت این پیغام رو میده لطفا راهنمایی کنید .
خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.
همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.
قبلا هم که smf رو نصب کردم این پیغام رو می داد خواهشن بگید این ایراد برای چی ظاهر می شود ممنون.
نقل قول:
.تا کنون نتوانستم نسخه فارسی ده از smf v 1.7 که در سایت اصلی موجود است بیابم چون در سایت اصلی pack فارسی نسخه v1.5 موجود است و با نصب این pack روی v1.7مشکل عمده ای در ورود و خروج کاربر و همچنین وارد نشدن به بخشها وجود دارد لطفا در این ضمینه راهنمایی کنید
در ضمن من از مامبو فوق حرفی همین سایت استفاده می کنم و نمی خواهم smf را با مامبو پک کنم چون مشکلات بچه ها را دیده ام ولی در نصب این انجمن بصورت مجزا نیز دارای اشکال هستم
همونطور که گفتم فارسی ساز برای نسخه 1.7 منشر نشده . آخرین فارسی ساز منتشر شده مربوط به 1.6 (1.1rc2 ) است .
ما در همین انجمن در حال حاضر از نسخه 1.1rc2 استفاده میکنیم .
پیشنهاد میکنم برای حل مشکلتون به انجمن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید چرا که پشتیبان SMF این سایت است . اگر در این انجمن جستجو کنید به نکات جالبی میرسید .
فراموش نکنید در حال حاضر ما پشتیبان مامبو هستیم و پشتیبان SMF سایت فارسیگر است .
یا علی
سلام آقای فیروزمندان متشکر از پاسخ ارسالی ولی من تو پست قبلی در مورد سوال اولم به مشل هنوز برخوردم من متنی که بعد از حذف این ماژول مثلا در صفحه اول می یاد رو میزارم تا شما مرحمت کنید نظر بدین
queries executed 175
1
SELECT id, link
FROM mos_menu
WHERE menutype='منوی اصلی' AND published='1'
ORDER BY parent, ordering LIMIT 1
2
SELECT template FROM mos_templates_menu WHERE client_id='0' AND menuid='0'
3
SELECT template FROM mos_templates_menu WHERE client_id='0' AND menuid='1' LIMIT 1
4
DELETE FROM mos_session
WHERE (time < 1144401042)
5
SELECT * FROM mos_session WHERE session_id='aa5b385e9ceea698d327865120beea26& #039;
6
SELECT session_id FROM mos_session WHERE session_id=MD5('3b0380ccb52dcfc8008c652961b39 c0f')
7
INSERT INTO mos_session ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest` ) VALUES ( 'cdf5a2bf6d818db0d8602d7fabe4022a',' ;1144401942','','0',' ;1' )
8
SELECT folder, element, published, CONCAT_WS('/',folder,element) AS lookup
FROM mos_mambots
WHERE published >= 1 AND access <= 0 AND folder='editors'
ORDER BY ordering
9
SELECT folder, element, published, CONCAT_WS('/',folder,element) AS lookup
FROM mos_mambots
WHERE published >= 1 AND access <= 0 AND folder='editors-xtd'
ORDER BY ordering
10
SELECT access FROM mos_menu WHERE id='1'
11
SELECT * FROM mos_menu WHERE id='1'
12
SELECT a.*, ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count, u.name AS author, u.usertype, s.name AS section, cc.name AS category, g.name AS groups
FROM mos_content AS a
INNER JOIN mos_content_frontpage AS f ON f.content_id = a.id
INNER JOIN mos_categories AS cc ON cc.id = a.catid
INNER JOIN mos_sections AS s ON s.id = a.sectionid
LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = a.created_by
LEFT JOIN mos_content_rating AS v ON a.id = v.content_id
من یک مقدار کمی از این متن رو برای شما ارسال کردم تا نظر بدین .راستی اینم بگم که در هر صفحه ای این مطالب که در انتهای صفهات ظاهر میشه متغیر و متنش در هر صفحه بسته به حجم مطالب اون متغییر مرسی از اینکه انقدر وقت میزارین