چطور ميشه اين قالب رو دريافت كرد؟
با سلام خدمت مديران مامبولرن
مي خواستم ببينم چطور ميشه اين قالب رو دريافت نمود آيا براي دريافت آن تيم مامبولرن كمكم مي كنه و آيا امكان استفاده از اين قالب در مامبو وجود داره؟ در صورت امكان هزينه هاي مربوطه+ هزينه هاي فارسي سازي قالب رو برام ميل كنيد.
شرمنده آدرس سايت قالب مورد نظر يادم رفته بود چشمک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : چطور ميشه اين قالب رو دريافت كرد؟
لطفا به info [at] mambolearn [dot] com ایمیل کنید تا بررسی بشه
دوست عزيز. ما ميتوانيم قالب شبيه اين قالب رو براي شما به صورت كاملا فارسي تهيه كنيم. چون اين قالب تجاري هست و امكان استفاده مجاني از اون وجود نداره.
[quote author=سیامک link=topic=7586.msg43380#msg43380 date=1184921667]
دوست عزيز. ما ميتوانيم قالب شبيه اين قالب رو براي شما به صورت كاملا فارسي تهيه كنيم. چون اين قالب تجاري هست و امكان استفاده مجاني از اون وجود نداره.
[/quote]
بله سيامك جان. من هم از اين موضوع اطلاع كامل دارم و چون Master cart يا ceredit cart ندارم به همين دليل مي خواستم ببينم آيا مامبولرن مي تنه اين قالب رو برام از اون سايت بخره يا قالبي دقيقا با همان خصوصيات و ويژگيها برام تهيه كنه در مورد هزينه ها و ... اون هم مايلم تا پيشنهادات مامبولرن رو بشنوم تا در صورت موفقيت در مزاكرات اين قالب رو تهيه و در سايت جديدم استفاده كنم.
چشم محمد جان به آدرسي كه گفتيد ميل خواهم زد
بله ما داریم و میتونیم برای شما انجام بدیم
همون بالا اول نوشتم چیکار کنی ;)
[quote author=محمد link=topic=7586.msg43388#msg43388 date=1184930959]
بله ما داریم و میتونیم برای شما انجام بدیم
همون بالا اول نوشتم چیکار کنی ;)
[/quote]
محمد جان ايميل رو به ادرسي كه فرموده بوديد ارسال كردم
با تشكر
قالب جالبیه!
اما فکر نکنم کار خاصی روش انجام داده باشند
شبیه این قالب با کمی تغییر گیر میاد نه؟
سلام .من می خواستم ببینم قالب این سایت و از کجا می تو نم دانلود کنم؟search کردم نبود[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اختصاصی براشون طراحی شده!
خواستید شما هم میتونید سفارش بدید براتون طراحی کنیم