پیام خطای mysql و ورژن های مناسب سرور ویندوز
با سلام
اگه لطف کنین و به 2 سوال من جواب بدین ممنون می شم
1-مناسب ترین ورژن php , MYSQL , و PHPmyAdmin برای نصب مامبو 4,6,1p بر روی سرور ویندوز که جواب داده و کاملا مناسب هست کدومه ؟
2-من هنگام import فایل ) sql هم به صورت UTF8 و هم Latin1 ) که از سایت دیگری خروجی دادم با پیام خطای زیر مواجه می شم در ضمن مامبو هم نه می تونه در موقع نصب جداول را به صورت کامل بسازه و نه می تونه با دیتا بیس ساخته شده ارتباط برقرار کنه . به نظر شما می تونه مشکل در ورژن mysql نصب شده بر روی سرور باشه. یا در کاراکترها ؟
پیام خطا
پرس و جوي SQL:
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.0.2
-- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Jul 27, 2007 at 08:58 AM
-- Server version: 4.1.21
-- PHP Version: 4.4.2
--
-- Database: `rtdesci_rtdesci`
--
CREATE DATABASE `rtdesci_rtdesci` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
پيغام MySQL :
#1044 -
پاسخ : پیام خطای mysql و ورژن های مناسب سرور ویندوز
۱- ربطی به نسخه mysql نداره .. تا آخرین نسخه php و mysql رو ساپرت میکنه و مشلی نداره
۲- باید charset در موقع import با اونی که export کردید یکی باشه
پیام خطای mysql و پیام off line شماره 2
ببخشین آیا این مشکل که مامبو در ساخت جدول ها در دیتابیس داره( مرحله دوم نصب و پیام ارور ) می تونه از سطح دسترسی تعیین شده برای دیتا بیس باشه چون همونطور که گفتم وقتی هم که فایل config را خودم تنظیم می کنم هم سایت پیغام offlini شماره 2 را می ده و hmport به دیتا بیس هم مشکل داره . در ضمن سورم ویندوزه و دیتابیس را هم خودم نساختم
میتونه از عدم دسترسی کاربر به پایگاه داده باشه.
وقتی مامبو نصب به این قشنگی داره چرا config را به صورت دستی انجام میدهید؟
متاسفانه نصب قشنگ مامبو در مرحله دوم گیر می کنه و همونطور که عرض کردم ادامه نمی ده ارورش هم اینه که نمیتونه چندتا تیبل را بسازه
ممنونم تصور کنم فهمیدم مشکل کجاست
فق5ط نمی دونم سطح دسترسی در ویندوز چه فرقی با لینوکس داره و باید به ادمین بگم چی کار کنه چون خودم نمی تونم این کار رو بکنم اگه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون می شم
این مشکلات مربوط به سرور هست و تنظیمات نادرست!
مدیر سروی که قبول نداره مشکل داره که ما نمیتونیم بهش بگیم بره درست کنه!
شما سرورتون رو عوض کنید
اگر برات مقدوره برو رو مامبوسرور، من روش هاست دارم، واقعا راضی هستم :)