Fatal error: Class 'HTML_admin_misc' not found in /home/gilanegh/public_html/administrator/components/com_admin/admin.admin.php on line 54
برای ایجاد تبلیغات در مامبو این خطا ظاهر میگردد
لطفا راهنمایی بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
Fatal error: Class 'HTML_admin_misc' not found in /home/gilanegh/public_html/administrator/components/com_admin/admin.admin.php on line 54
برای ایجاد تبلیغات در مامبو این خطا ظاهر میگردد
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
شما از چه نسخه اي از مامبو استفاده مي كنيد ؟
چك كنيد ببينين همه ي فايل ها كپي شدند ؟
با سلام
و تشکر از شما از نسخه 1 . 6 . 4 استفاده میکنم ادرس سایتم گیلانغرب امروز هستش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامپوننت تبلیغات پیشفته را نصب کردم ان پیغام حذف شد و تونستم به صفحه تنظیمات بروم اما بدبختانه ماژول تبلیغات را حذف کردم البته قبال از نصب تبلیغات پیرفته الان در دل سایت پیغامی ظاهر میگردد که کلی منوگیج کرده ایا امکان نصب دوباره ماژول تبلغات هست اگر جواب مثبت است چگونه باید انجامش بدهم
ممونم
پیغام خطای درون سایت به جای تبلیغات
Warning: include(/home/gilanegh/public_html//components/com_banners/banners.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gilanegh/public_html/includes/frontend.php on line 26
ادرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامپوننت به صورت کامل نصب نشده برخی فایل ها منتقل نشدند. بهتره دوباره نصب کنید. اگه بازم حل نشد فایل ها رو به صورت دستی آپلود کنید.
ببینید در مسیر زیر فایل banners.php وجود داره یا خیر اگه نداشت فایل رو منتقل کنید:
home/gilanegh/public_html//components/com_banners/banners.php
ممنون از لطفتون دوست خوبم مشکل نوشته خطا برطرف شد اما متاسفانه با وجود اینکه مسیر تصاویر درست وارد تصاویر بالا نمی اید یک نگاهی بفرمایید ممنون میشم
راستی وقتی در تبلیع پیشرفته میخواهم تبلیغ اضافه کنم قسمت انتشار غیر فعال است یعنی نوشته منتشر نشده و گزینه انتشار ندارد.!!!!
لینک سایت + یوزر و پسورد رو به صورت خصوصی ارسال کنید تست میکنم
یا علی