درخواست آموزش mod_JSCook-Menu_1-2
من این منو رو نصب کردم و می خواستم بدونم آیا می تونم از این منو کپی بگیرم و مثل سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موضوعاتم را آرشیو بندی کنم
در صورتی در ضمن آن وقت موضوعات را چه طوری به هر آرشیو بدهم؟ من منظورم اینکه مثل سایت بالا باشه اگر گنگ مطرح کردم بگید توضیح بیشتر بدم
یا علی
پاسخ : درخواست آموزش mod_JSCook-Menu_1-2
سایت یاسین مدیا از این منو استفاده نکرده !
منظور من اینکه چه طوری می تونم دسته ها را جدا و در هر دسته با این منو استفاده کنم
واقعیت اینکه ما با دوستان دانشگاهیمون می خوایم با هم یک سایت رو مدیریت کنم مثلا یکی رشته عمران یکی کامپیوتر و یکی برق و یکی دامپزشکی و ... به خاطر همین هر کدوم می خوایم برای خودمون مثلا مجموعه بندی داشته باشم مثل مقاله نرم افزار و ...
شما از مديريت مامبو >> منو .. مديريت منو ها رو انتخاب كنيد
سپس منوي هاي جديد خود را بسازيد ( مثلا به نام هاي عمران ، كامپيوتر ، برق ، دامپزشكي )
حالا بخش و مجموعه هاي مورد نظر خودتون رو ايجاد كنيد .
سپس از منو >> منوي مورد نظر خودتون رو انتخاب كنيد .
در داخل اين منو . گزينه ي جديد را انتخاب كنيد و دسته بندي خود را بكنيد .
حالا منوي جاوايي رو نصب كنيد و از مديريت ماژول هاي كاربري . از اين منو به تعداد مورد نياز كپي بگيريد و هر كدوم رو به منوهايي كه ساختين ( عمران ، كامپيوتر ، برق ، دامپزشكي ) مربوط كنيد.
موفق باشيد .
[quote author=آبتين link=topic=7940.msg45171#msg45171 date=1186396112]
شما از مديريت مامبو >> منو .. مديريت منو ها رو انتخاب كنيد
سپس منوي هاي جديد خود را بسازيد ( مثلا به نام هاي عمران ، كامپيوتر ، برق ، دامپزشكي )
حالا بخش و مجموعه هاي مورد نظر خودتون رو ايجاد كنيد .
سپس از منو >> منوي مورد نظر خودتون رو انتخاب كنيد .
در داخل اين منو . گزينه ي جديد را انتخاب كنيد و دسته بندي خود را بكنيد .
حالا منوي جاوايي رو نصب كنيد و از مديريت ماژول هاي كاربري . از اين منو به تعداد مورد نياز كپي بگيريد و هر كدوم رو به منوهايي كه ساختين ( عمران ، كامپيوتر ، برق ، دامپزشكي ) مربوط كنيد.
موفق باشيد .
[/quote]
سلام دوست عزیز
راهنمائیتون تقریبا برای من ناقص بود
اگه امکان داره به طور مثال این منو رو برام مثال بزنید که چطور باید یه همچین چیزی رو ایجاد کنم
مثال:
نوا ونما>>گالری تصاویر ( وقتی کاربر رو گالری تصاویر کلیک کرد بره به کامپونت داتسو)
>>صوت( وقتی کاربر رو صوت کلیک کرد بره به صفحه استاتیک)
ممنون میشم اینو برام راهنمائیم کنید