بعد از انتقال از ویندوز به لینوکس مشکلاتی
سلام
آقا ما بعد از عید طی یک اقدام ضربتی سرور خود رو از ویندوز به لینوکس تغییر دادیم حالا کلی بامبول سرم در اومده !
البته احتمال زیاد مشکلات مربوط به سرور یا نحوه انتقال هست
از جمله این مشکلات اینها هستند
1- در مسیر تمپلیت ها نمیتونم فایلی رو رینیم یا حذف کنم ! مثلا فایل ایمیج مربوط به سردر سایت که در پوشه image قرار داره !
2- سایت کامل بالا نمیاد!
3- خطاهای زیر در لاگ سرورو دیده میشه
[Fri Apr 14 00:32:21 2006] [error] PHP Warning:  ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used after 'URL-Rewriter' in /home/sanamel/public_html/includes/mambo.php on line 3349
[Fri Apr 14 00:08:59 2006] [error] [client 81.28.50.95] File does not exist: /home/sanamel/public_html/404.shtml
[Fri Apr 14 00:08:59 2006] [error] [client 81.28.50.95] File does not exist: /home/sanamel/public_html/templates/JavaBean/images/title.swf
[Fri Apr 14 00:08:58 2006] [error] [client 81.28.50.95] File does not exist: /home/sanamel/public_html/templates/JavaBean/images/pixel.png
[Fri Apr 14 00:08:57 2006] [error] [client 81.28.50.95] File does not exist: /home/sanamel/public_html/templates/JavaBean/css/template_css.css
خطای اول اصلا نمیدونم یعنی چی ! اما خطاهای بعدی که نبود فایلی رو گزارش میکنه باید بگم فایلها دقیقا هستند !
آیا من بعد از انتقال از وین  به لینوکس کار خاصی باید انجام میدادم ؟! من فقط فایلها و دیتا بیس رو کپی کردم و تغییر dns دادم
آقا به دادم برسید لطفا (:
سایت رو هم که میدونید کدومه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Re: بعد از انتقال از ویندوز به لینوکس مشکلاتی ب&#
سلام دوست عزیز،
در مورد ارور اول< [Fri Apr 14 00:32:21 2006] [error] PHP Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used after 'URL-Rewriter' in /home/sanamel/public_html/includes/mambo.php on line 3349> باید بدونید که این باگ php هست و مشکل از فعال بودن gzip روی سرور شماست شما باید gzip رو تا زمانی که هاست شما یه ورژن بدون باگ رو ساپورت کنه، غیر فعال (disable) کنید، البته اگر شما به فایل php.ini دسترسی دارید می تونید تغییراتی بدید اگر این دسترسی رو داشتید بگید، ببینیم می تونیم درستش کنیم یا نه :) در این مورد آخر می تونید به این سایت هم سری بزنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد بقیه مشکلات هم به نظر میاد بهتره نتیجه رفع اشکال اول رو ببینیم،.
موفق باشید :)
ایلیا
در مورد ایراد اول علت اینه که شما از توی تنظیمات مامبو پرمیشن ها رو ست کردید و Owner فایلها الان مامبو هست. برای تغییر ابتدا از توی تنظیمات مامبو همه فایلها رو ۷۷۷ کنید، بعد تغییرات رو بدید و دوباره پرمیشن ها رو بر گردونید. منتها قبلش سایت رو آف کنید که کسی از نظر امنیتی مشکلی به وجود نیاره. راه دوم هم استفاده از joomlaExplorer هست که میتونید باهاش از توی مامبو به فایلهاتون دسترسی داشته باشید.
در مورد Gzip هم که دوست خوب ما توضیح دادن.
سلام
جي زيپ رو از داخل تنظيمات کلي خاموش کردم
فايلها وو پوشه ها رو از تنظيمات کلي 777 کردم اما تو فايل منيجر همون 644 و 755 بودن !!! دوباره هم از داخل تنظيمات کلي به 644 و 755 تغيير دادم اما مشکل هنوز پابرجاست !!!
يه چيزي وقتي توي تنظيمات کلي يه چيزي رو ست ميکنه ميره تو فايل کانفيگ مينويسه ! آيا واقعا عمل هم ميکنه ؟!
من به فايل php.ini ميتونم دسترسي داشته باشم (چجوري)؟
فايل .htaccess چي هست و به چه دردي ميخوره ؟ به اين موضوع ميتونه مربوط باشه ؟ الان فايل من خالي هست چي بايد توش باشه ؟
عجب داستاني شده ها!
امیر جان برای رهایی از این ارور ها یک راه ساده تر هست .
بجای اینکه تک تک ارور ها رو برطرف کنی یک پیشنهاد دیگه میکنم بهتون :
دیتابیس رو در سرور جدید Import کن .
مامبویی که انتقال دادی رو حذف کن و دوباره مامبو رو نصب کن . و آدرس دیتابیس ایمپرت شده رو برای مامبو جدید ست کن .
به نظر من این کار خیلی ساده تره ....
یا علی
سلام
مرسي از راهنمائيت.
ببينم در اين سرورها ميشه owner فايل رو بفهميم کيه ؟
حالا اگه فهميديم ميتونيم عوضش کنيم ؟
به نظرم مشکل از owner هست
نه عزيز مشکل از اون نيست شما راه حل آقای فيروزمندان رو انجام بديد مشکلتون حل میشه