این وبگاه ممکن است به رایانه شما آسیب برساند
با سلام
الان دو ماه هستش که آدرسم در گوگل مشکل دار شده .
گوگل وقتی سایت رو نشون میده این جمله هم نمایش داده می شه و کسی نمی تونه وارد سایت بشه .
مسئولین هاستینگ می گن سیستم مدیریت محتوا رو عوض کن ولی می تونه از مامبو یا خطاهای اون باشه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لازم به ذکره که در حال حاضر شاید 3 ماه از اومدن این پیغام می گذره و اگر قرار بود با ایندکس صفحه درست بشه تا الان درست شده بود .
لطفا اگر اطلاع دارید که چه جوری گوگل این اخطار رو برمی داره کمک کنید .
من وقتی رو وبلاگ قدیمی با این مطالب بودم از گوگل حدودا 400 ورودی داشتم (البته به شرایط زمان مثلا محرم) اما در حال حاضر ورودی از گوگل 0 هستش .
پاسخ : این وبگاه ممکن است به رایانه شما آسیب برساند
دلیل اینگونه موارد میتونه وجود ویروس یا تروجان روی سایت و سرور شما باشه!
هیچ ربطی هم به CMS شما نداره! اگه ربط داشت ما هم میبایست مشکل میداشتیم!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دو لینک بالا به شما کمک میکنه ...
سلام من رو به مدیر سرورتون برسونید و بگید مرجعی برای این صحبتشون دارند ؟!!! ;)
یا علی
متاسفانه برخي مديران هاست ها ياد گرفتن تا بهشون ميگي مشكل داري ، نخود سياهي گرز ميارن و آدم رو مي فرستن پيش
چه نخودسياهي بالاتر از سيستم مديريت محتوا.
ولي خوب اگه اينطوري باشه چرا براي هيچ كدوم از سايت هاي مامبو يي اين اتفاق نمي افته ؟؟؟
باز هم شما براي احتياط مي تونيد روي يك قسمت ديگه (مثلن ساب فولدر يا ساب دامين) يك نسخه آزمايشي از مامبو نصب كنيد ببينيد چي ميشه
ضمنا اگه مشكل از آپديت شدن ايندكس هاي گوگل باشه شما از طريق اينجا مي تونيد به سرعت بخشي روند آپديت شدن بهبود ببخشيد و آخرين تاريخي كه گوگل به سايت شما سر زده رو مشاهده كنيد : google.com/webmasters/tools