يك مشکل جدی!!! از تمام دوستان کمک می خوام!
بنام خدا
من با یک مشکل خیلی جدی مواجه شدم و از اونجایی که مدیریت یک سایت دولتی برعهده منه مشکل واقعاً اساسیه !!من کامپوننت ijoomla magazine رو نصب کردم برای تست ،اما وقتی اونو پاک کردم دیگه homoepage به حالت اول برنگشت و انگار دیگه ماژولها توی ستونهای کناری نشون داده نمی شه.من حتی یکی از ستون هارو هم ندارم.از همه خصوصاً مسئولین سایت مامبولرن خواهش می کنم کمک کنند!!
پاسخ : يك مشکل جدی!!! از تمام دوستان کمک می خوام!
1- لطف کنید لینک سایت رو بدید
2- توجه کنید که ما از جوملا پشتیبانی نمیکنیم!
3- باز هم توجه کنید از کامپوننتهای نال شده پشتیبانی نمیکنیم!
چک کنید ببینید ماژولهای مورد نظر منتشر شدند در قسمت های و صفحات یا خیر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
;)
[quote author=saeed_ab link=topic=8070.msg45692#msg45692 date=1186694494]
بنام خدا
من با یک مشکل خیلی جدی مواجه شدم و از اونجایی که مدیریت یک سایت دولتی برعهده منه مشکل واقعاً اساسیه !!من کامپوننت ijoomla magazine رو نصب کردم برای تست ،اما وقتی اونو پاک کردم دیگه homoepage به حالت اول برنگشت و انگار دیگه ماژولها توی ستونهای کناری نشون داده نمی شه.من حتی یکی از ستون هارو هم ندارم.از همه خصوصاً مسئولین سایت مامبولرن خواهش می کنم کمک کنند!!
[/quote]
شما این رو بر روی مامبو نصب کردید ؟؟؟ اگر جواب آری هست این کامپوننت بعد از نصب برای مامبو اشکالاتی رو به وجود می یاره ...