سلام
جديدا اين مشكل رو پيدا كردم كه در ويرايشگر متن هر وقت ميخوام يه عكس يا لينك يا ...بذارم در پنجره ظاهر شده در قسمت عنوانش اين پيغام مياد و صفحه خالي و سفيد ميمونه.
$lang_insert_image_title
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
جديدا اين مشكل رو پيدا كردم كه در ويرايشگر متن هر وقت ميخوام يه عكس يا لينك يا ...بذارم در پنجره ظاهر شده در قسمت عنوانش اين پيغام مياد و صفحه خالي و سفيد ميمونه.
$lang_insert_image_title
ویرایشگر رو پاک کنید و یکبار دیگه نصب کنید
سلام. من هم اين مشكل رو دارم. چطور بايد اينكار رو كرد؟ ميشه مراحل رو بگيد. با تشكر :-[
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته اين رو هم من اضافه كنم كه مشكل من بدون پاك كردن و نصب مجددش، حل شد. نميدونم چه اتفاقي افتاد. من كار خاصي انجام ندادم. خودش درست شد.
ولي يه بار خيلي قبل اين مشكل سراغم اومده بود هر كاري كه كردم درست نشد كه نشد. از آخر هم يادم نمياد چي كارش كردم كه درست شد.(شايدم مامبو را دوباره نصب كردم)
سلام، اين بار به فريادم برسيد.
دوباره مثل اينكه اينطوري شده.
من ويرايشگر رو هم حذف و بعد دوباره نصبش كردم با موفقيت، ولي
هنوز هم اين مشكل هست. ميشه بگيد اين مشكل براي چي و چه زماني روي ميده؟!
جالب اينجاست كه در اينترنت ايكسپلورر حتي هيچ پنجره اي هم باز نميشه (منظورم وقتي كه روي مثلا دكمة تصوير كليك ميكني تا يك عكس بذاري) و فقط در گوشة سمت چپ IE در قسمت Status bar يك علامت اخطار زرد رنگ مياد كه مينويسه:Error on page وقتي روش دابل كليك ميكني يك پيغام ظاهر ميشه كه توش اينو نوشته:
Error: 'this.ContentWindow.Document' is not null or not an object
مشكل از چي هست. در اينترنت هم سرچ كردم (منظورم به انگليسي هست) ولي باز هم نتيجه اي نگرفتم. چند نفر چنين مشكلي داشتند ولي از اونها حل شده و ديگه ننوشتند چطور؟
به هر حال منتظر كمك هستم.
شما از چه نسخه ای از مامبو استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید؟!
اگه میتونی یکبار دیگه نصب کن!
For English Users:
If you Have the same problem as me, your problem might be solved by placing WWW at the beginning of the links. For Example you should write [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] instead of [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بالاخره تونستم مشكل رو حل و ريشه يابي كنم!!! هيچ كس باورش نميشه كه مشكل از چي بوده؟! بگم؟ نه بذار اول يكم دغ مرگ بدم بعد... اول از همه Keyword هايي از اين مشكل رو مينويسم كه اگر در آينده كسي به چنين مشكلي برخورد و اومد اينجا سرچ كرد بتونه اين تاپيك رو پيدا كنه، اين ليست Error هايي هست كه داده ميشه:
{$lang_insert_image_title}
{$lang_insert_image_src}:
{$lang_insert_image_alt}:
{$lang_insert_image_align}:
{$lang_insert_image_dimensions}: x
{$lang_insert_image_border}:
{$lang_insert_image_vspace}:
{$lang_insert_image_hspace}:
اگر شما هم چنين خطاهايي رو دريافت ميكنين، بايد بدونين كه مشكل از نحوه ي تايپ كردن نام دامنه ي شما يا همان دومين هست!!! يعني چي؟! يعني اينكه براي مثال اگر لينك شما اين باشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي شما در فايل Configuration.php، در خط:
شما سايتتون رو با WWW آدرس داده باشيد اين مشكل پيش مياد. لذا براي جلوگيري از هر گونه مشكل احتمالي، همانطور كه فايل Configuration آدرس دادين با همان آدرس هم وارد كنترل پنل شويد. يعني اگر در اون فايل شما اينطوري نوشته باشيد:کد:$mosConfig_live_site
پس شما هم هر وقت خواستين وارد كنترل پنل مديريت شويد حتما www را هم بنويسيد يعني اينطوري نباشه:
و اگر در اون فايل www ننوشتين، پس در جاهاي ديگه هم www نذاريد.
البته اين ممكنه كه براي بعضيها اينطوري نباشه! و جوابشون چيز ديگه اي باشه.
سلام
ممنون از اينكه به فكر بقيه هم هستيد :)
يا علي
خواهش ميكنم. وظيفة خودم ديدم كه بنويسم.