••• مشکل در ورود کاربر lOGIN- کلافه شدم؟؟؟!!!
لطفا کمک کنید:
کاربرها حتی خودم. نمی تونم وارد بشم.
وقتی نام کاربری و پسورد(حتی اشتباه) وارد می کنیم بدون هیچ پیغامی به صفحه اصلی بر می گردد.
انگار نه انگار که ما چیزی وارد کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
دیوانه شدم کمکم کنید
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کاربر آزمایشی: Test
رمز: 1
یه مشکل دیگه هم دارم. وقتی آدرس اکتیو(فعال کردن) نام کاربری برای کاربری که تازه ثبت نام کرده می فرسته اون آدرس اشتباه است و کاربر اصلا نمی تونه یوزرش رو فعال کنه!!!
اگر زود تر زحمت بکشید جواب من رو بدبد چون سایت خوابیده
خیلی ممنون
پاسخ : ••• مشکل در ورود کاربر lOGIN- کلافه شدم؟؟؟!!!
کنترل کنید ببینید save session path قابل ویرایش هست یا خیر!
سلام
در مورد مشکل اول: من اینکاره نیستم بقیه دوستان جواب میدن ::)
در مورد دومی: اگه دقت نکنی توی لینکی که برای اون آدرس تعریف شده، آخراش (توجه کن آدرس لینک نه اون چیزی که میبینی - یعنی روی اون آدرسی که میبینی کلیک راست کن و آدرس لینک رو ببین یا روی اون کلیک کن بذار صفحه باز بشه البته با ارور) یکی دو تا / اضافست که اضافیا رو اگه پاک کنی یا بعبارتی دقیقا آدرسی که در ایمیل فعالسازی میبینی رو کپی پیست کنی مشکل حل میشه.
حالا اینکه چطوری این تعریف لینک رو میشه آدرسشو اصلاح کرد دوستان مامبو حتما بهمون یاد میدن. ;)
[quote author=Payam G.Y link=topic=8113.msg45866#msg45866 date=1186906908]
سلام
در مورد مشکل اول: من اینکاره نیستم بقیه دوستان جواب میدن ::)
در مورد دومی: اگه دقت نکنی توی لینکی که برای اون آدرس تعریف شده، آخراش (توجه کن آدرس لینک نه اون چیزی که میبینی - یعنی روی اون آدرسی که میبینی کلیک راست کن و آدرس لینک رو ببین یا روی اون کلیک کن بذار صفحه باز بشه البته با ارور) یکی دو تا / اضافست که اضافیا رو اگه پاک کنی یا بعبارتی دقیقا آدرسی که در ایمیل فعالسازی میبینی رو کپی پیست کنی مشکل حل میشه.
حالا اینکه چطوری این تعریف لینک رو میشه آدرسشو اصلاح کرد دوستان مامبو حتما بهمون یاد میدن. ;)
[/quote]
مرسی پیام از راهنماییت!
اما این مورد رو من ندیدم که بتونم راهنمایی در این زمینه بکنم!! احتمال میدم این مشکلات مرورگر ها باشه نه مامبو
اگر نموه لینک بزاری ببینم بهتر میتونم کمک کنم.
سلام و خشته نباشید آقا محمد
سادهترین راه اینه: یه سر به آدرس زیر بزن و یه اکانت ایجاد کن. بعد ایمیل تائیدی که برات میفرسته، روی آدرس کلیک کن بهت پیغام خطا میده حالا آدرس رو یه چک بکن چند تا کاراکتر اضافی آخرش داره (فکر کنم اولش هم داره - و فکر میکنم /b باشه) اونا رو اگه برداری و دوباره رفرش کنی مشکل حل میشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه لازمه کاری بکنم بهم بگو
ممنون میشم راهنمائی کنی
یا علی
[quote author=محمد link=topic=8113.msg45865#msg45865 date=1186906696]
کنترل کنید ببینید save session path قابل ویرایش هست یا خیر!
[/quote]
کجا می تونم این رو ببینم؟؟؟؟
در تنظیمات سیستم مامبو این گزینه رو میتونید پیدا کنید
پیام --> چک میکنم
من الان توب پیام فردا فرم پر کردم . لینکش درست بود آورد توی صفحه اصلی ولی زمانی که یوزر و پس می دم میگه نام کاربری شما بلاک شده /
امیر جان
لینک اصلی و لینک نمایش داده شده رو بزار اینجا تا بررسی کنم.
با چه مرورگری چک کردی؟
mail Client شما چی بوده؟
ببخشید
ببینین وقتی روی آدرس تاییدیه کلیک میکنید به شما این پیغام رو میده که یوزر از قبل هست یا اصلا نیست.
خوب از قسمت آدرس بار این عبارتها رو از آخر آدرس حذف کنید و رفرش کنید. مشکل حل میشه ;)
\n\nAfter
حالا چرا اینا به آدرس اضافه شده من نمیدونم!!!
چطوری باید اصلاحش کرد، حتما دوستان زحمتشو میکشن.
در ضمن اون دو تا یوزری که ایجاد کرده بودید پاک کردم، میتونید دوباره ایجاد کنید و چک کنید