سلام
از اون قالب هایی که میگین پولیه میشه عکسشو بزارین یکیشو انتخاب کنم ؛ میخوام یه قالب باحال بخرم
قیمتش چنده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
از اون قالب هایی که میگین پولیه میشه عکسشو بزارین یکیشو انتخاب کنم ؛ میخوام یه قالب باحال بخرم
قیمتش چنده ؟
دوست عزیز
سایت های زیر رو مشاهده کنید هر کدوم رو خواستید براتون می خریم و فارسی می کنیم
joomlart.com
yootheme.com
gavick.com
rocktheme.com
در ضمن برای طراحی قالب نیز می توانید با ما تماس بگیرید . ...
هزینه اش چند در میاد ؟
[quote author=مجید link=topic=8126.msg45966#msg45966 date=1186948718]
دوست عزیز
سایت های زیر رو مشاهده کنید هر کدوم رو خواستید براتون می خریم و فارسی می کنیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن برای طراحی قالب نیز می توانید با ما تماس بگیرید . ...
[/quote]
مجيد جان
لطف مي كنيد هزينه خريد قالب Sportmaxum رو از يكي از سايت هايي كه خودتون معرفي كرديد بفرماييد تا اقدامات بعدي رو در جهت خريد و ... انجام بديم( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) لينك اين قالب هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید یک هزینه برای قالب هست که باید به سایت سازنده و طراح بپردازید و یک هزینه برای فارسی سازی که به طور خصوصی با من و یا آقای رادمهر در میون بزارید تا بررسی کنیم
[quote author=مجید link=topic=8126.msg45969#msg45969 date=1186949349]
ببینید یک هزینه برای قالب هست که باید به سایت سازنده و طراح بپردازید و یک هزینه برای فارسی سازی که به طور خصوصی با من و یا آقای رادمهر در میون بزارید تا بررسی کنیم
[/quote]
بله در جريان هستم مجيد جان به روي چشم بعد از خريداري قالب كه فارسي سازيش دست شما رو مي بوسه و براي اينكار لطفا يه آدرس ميل جهت تماس از خودتون يا آقاي رادمهر بفرماييد تا بيشتر در اين خصوص مذاكره كنيم. اما قبل از اين حرف ها مي خواسن اطلاعات بيشتري در ارتباط با هزينه اون قالب خاص داشته باشم اگه لطف كنيد بفرماييد ممنون خواهم شد. ايميل من هم: kazemian[@]gmail[dot]com هستش
[quote author=محمد link=topic=8126.msg45970#msg45970 date=1186949654]
قالبهای رو که نیاز دارید بخرید رو به من یا جناب فیروزمندان بدید. یکی از ما میخره و برای فارسی سازی هم طبق گفته مجید عزیز میتونید عمل کنید.
[/quote]
با ادی ما در همین انجمن به طور خصوصی مطرح کنید
اگه خودتون طراحی کنید ارزونتر در میاد ؟؟
بستگی داره به قالب و نوع درخواست شما!
عموما خرید بهتره چون اونها تخصصی این کار رو میکنند
هیچ کدوم از این قالبها جالب نیودند.قالبهای خودتون از اینا خیلی بهترن
یه قالب خفن میخوام.ساده هم باشه ایراد نداره