ظهر بخیر.
می خواستم ببینم کسی با این مامبوت کار کرده یا نه "lytebox
لینک دانلود و دمو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ظهر بخیر.
می خواستم ببینم کسی با این مامبوت کار کرده یا نه "lytebox
لینک دانلود و دمو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه کار این مامبو Lightbox هست که در قسمت دانلود سایت و همچنین طریقه ی آموزش نصب اون هم در سایت موجود هست
مجید جان خسته نباشی.
می دونم همه اونا رو خوندم و با lightbox کار کردم و جواب هم گرفته ام ولی جواب این نسخه از اونو lightbox2.03.3.zip هنوز توی انجمن نگرفتم و رفقا هم جواب نگرفتن.
-----
حالا با این lytebox_v3.20.zip باید چه کار کنم.
واقعا من و رفقام توی انجمن وسیع مامبولرن ممنون می شن اگه جواب این دو تا مامبوت درست شه.
(راستی خود شما هم تست بزنید این دو نسخه رو "lightbox2.03.3.zip" " lytebox_v3.20.zip" ).
دوست عزیز
مامبوت lightbox همین هست که ما تو سایت خودمون هم گذاشتیم
این مامبوت بر اساس همون LightBox که شما میگی درست شده
اما این یک مامبوت هست و اون یک قابلیت!
هر وقت سازنده ی این مامبوت نسخه جدیدش رو داد بیرون ما هم براتون میزاریم دانلود کنید.
(دقت کنید: سازنده ی مامبوت .. نه سازنده ی lightbox !)