با سلام
در هنگام ارسال يك مطلب توسط كامپوننت ارسال به دوست آدرس كامل به ايميل شخص مورد نظر نميرود و اول آدرس اينترنتي نمي افتد لطفا نحوه اصلاحش را بفرمائيد :-[ :-[
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
در هنگام ارسال يك مطلب توسط كامپوننت ارسال به دوست آدرس كامل به ايميل شخص مورد نظر نميرود و اول آدرس اينترنتي نمي افتد لطفا نحوه اصلاحش را بفرمائيد :-[ :-[
ممکنه نمونه ارسال شده رو بزارید ببینم؟
نمونه اي از آن :
nYou can access it at the following url:\nhttp://www.ansar-tabriz.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 196&Itemid=1
كه از قسمت tabriz.com به آخر لينك دار است و با كليك بر روي آن طبيعتاً صفحه مورد نظر را باز نخواهد كرد
جناب آقاي فيروزمندان
با سلام
لطفا كمك فرمائيد
با تشكر
به زودی پچی منتشر میشه و این مشکل رو بر طرف میکنه!
ضمن تشكر از همه دوستانم
بنده راه حل فوق را پيدا كردم هركسي خواست به من ايميل بزنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=khanjavad link=topic=8216.msg47303#msg47303 date=1187980809]
ضمن تشكر از همه دوستانم
بنده راه حل فوق را پيدا كردم هركسي خواست به من ايميل بزنه
[/quote]
جناب آقای خان جواد !
اگر را حلی دارید همینجا مطرح کنید.
این چه روشی هست ؟
اینجا انجمن گفتگو هست...نه !!!!!
با سلام آقاي نوري
منظور بنده اين نبود كه دانسته هايم را احتكار كنم چون موردي كه بنده مطرح كرده بودم استثنائي بود و فكر نكنم كه به سر كسي آمده باشد
مسير اصلاح مشكل فوق الذكر public_html/components/com_content/ بعد content.php را ويرايش كنيد و با توجه به نقص ايميل ارسال شده مورد را حل نمائيد
به اميد همكاريهاي بيشتر آقاي نوري
شما هر نوع راه حلی داشته باشید بهتره که در انجمن و بصورت عمومی بیان بشه تا مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیره تا احیاناً روی عملکرد سایر بخش ها تاثیر منفی نداشته باشه و از نطر امنیتی هم مورد تایید باشه.
موفق باشید.