مشكل در استفاده از محتواي استاتيك در مامبو روي لوكال
سلام.
1- من وقتي ميخوام در قسمت محتواي استاتيك مامبو يك محتواي جديد ايجاد كنم اين پيغام ارور رو بهم ميده. چه كا بايد بكنم؟
internet explorer can not open internet site [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
operation aborted
2-سوال ديگر اينكه آيا ميشود چند نفر روي سيستمهاي مختلف مامبو را لوكال نصب كنند و هر كدام بر روي يك قسمت كار كند و بعد همه ا با هم د يك سايت قار داد. منظورم اينه كه مثلا يك نف لينكستان ا آفلاين تكميل كنه يك نفر مدييت محتوا و ....؟
3-آيا اگر در لوكال نام كاربري با هر طريق دسترسي بسازم وقتي بخوام منتقل كنم اون دسته يوز نيم و پسوردها هم منتقل ميشوند؟
4- از كحا ميتونم قرار گيري موقعيتها ي ماژول ها و اين كه كدام موقعيت ها براي كدام ماژولها منسابتر هستند ياد بگيرم؟
پاسخ : مشكل در استفاده از محتواي استاتيك در مامبو روي لو
1- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این پوشه رو اور رایت کنید در روت مامبو اگر از مامبو 4.6.2 استفاده می کنید
2- بله با مدیریت بر دسترسی ها میشه البته اگر بخوهاهید جز به جز این کار رو بکنید باید از کامپوونت سطح دسترسی های تیم مامبولرن که نوشته شده استفاده کنید
3- بله
4- بخش آموزش های سایت مامبولرن
جواب پاسخ : مشكل در استفاده از محتواي استاتيك در مامبو
از اينكه به سرعت جوابم رو دادين ممنونم از شما. ميخواستم اگه اشكالي نداره ببپرسم.
اور رايت يك پوشه يعني چي و چگونه ميتونم اين كار رو بكنم؟
پوشه ی فوق رو اکسترکت کنید و سپس فولدر include رو در روت مامبو کپی کنید
سلام مجدد.
آقا مجيد آدرس اون فايل زيپ كه دادين درسته؟ هر كاري كردم دانلود نشد كه نشد. لطفا اگه آدرس ديگري هست بدين. خواش ميكنم . خيلي احتياج دارم. اگه جور ديگري هم ميشه اين مشكل رو حل كرد بهم بگين.
سوال ديگر اينكه آيا ميتوان پس از نصب روي للوكال ويندوز رو عوض كرد و مجددا مامبو را با همان تغييرات و اظافه كردن ها ادامه داد؟
سلام
آقا مجید، آیا این مشکل 4.6.2 هست؟ (منظورم قسمت اول هست که باید اون فایل هارو جایگزین کنیم)
اگر میشه یه مقدار راجع به این موضوع مارو روشن کنید
آیا تو فایرفاکس هم این مشکل ممکنه به وجود بیاد؟ یا فقط تو IE هست؟
ممنون
یا علی
آدرس لینک درسته: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان دانلود کردم مشکلی نبود.
حسین
این مشکل مربوط میشد به تاریخ شمسی جاوا و مشکل از ما و مامبو نبود
این مشکل هم روی IE بوجود می اومد که با این پچ این مشکل و چند مشکل کوچیک دیگه حل میشن.
متاسفانه يه مشكل ديگه هم دارم و اون اينكه قسمت مديريت محتواي كلي هم همين مشكل رو داره. آيا براي اين قسمت هم فايل زيپ مجزايي بايد دانلود كنم؟ سوال ديگر اينكه : آيا ميتوان پس از نصب روي للوكال ويندوز رو عوض كرد و مجددا مامبو را با همان تغييرات و اظافه كردن ها ادامه داد؟
خواهش ميكنم اگه زحمتي نيست سريع پاسخ دهيد.
راستي حجم اون فايل زيپي كه دادين چقدر بايد باشه و محتوياتش چيا هستن. چيزي كه من دانلود كردم 22.5 ميلو بايت بود اما includes اصلي مامبو خيلي بيشتر از ايناست. آيا اين آرشيو ناقصه يا تكميل كنندست؟ خواهش ميكنم جواب بدين.
فقط همین یک پچ هست! حجمش هم خیلی کمه .. در حد چند تا فایل که باید جایگزین بشن