سلام دوستان عزیز!
من میخواهم یک سیستم مانند این عکس که این زیر می بینید قرار بدم. ::) آیا برای مامبو همچین چیزی هست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز!
من میخواهم یک سیستم مانند این عکس که این زیر می بینید قرار بدم. ::) آیا برای مامبو همچین چیزی هست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله ، کامپونت و ماژول smo_shoutbox هست که امکانات خوبی هم داره و من اون رو فارسی کردم . اگر می تونید چند روز منتظر شوید تا آپلودش کنم. در غیر این صورت یا همین رو توی گوگل بگردید و یا ماژول چت رو در انجمن جستجو کنید.
اگر می خواهید پیام های خودتان فقط نمایش داده شود
کار دوم این است که از ماژول نکات حرفه ای استفاده کنید که ابتدا شما بخشی را می سازید و سپس مجموعه ای به به نام نکته ها و بعد می توانید با دادن ID این مجموعه و بخش مطالب درون اون رو اسکرول کنید
دوست من در بخش آموزش های سایت مامبو لرن اگر وارد شوید طریقه ی انجام این کار و همچنین ماژول مربوطه اش توضیح داده شده است .