-
مشکل با smf
سلام
من اين انجمن smf رو نصب کردم و مشکلي نيست
رابطش با مامبو رو هم نصب کردم اما وقتي تنظيمات رو ذخيره ميکنم ميگه در خط 4 خطا وجو داره و البته فايل کانفيگ به شکل زير در اومد :
<?php
global $smf_path, $smf_redirect, $smf_prefix, $mos_prefix, $wrapped, $hideemail, $cbprofile, $registration_module, $mosurl;
$smf_path = "";
$smf_redirect = ;
$mos_prefix = "mos_";
$smf_prefix = "";
$wrapped = ;
$hideemail = ;
$cbprofile = 0;
$registration_module = "";
$mosurl = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
?>
خب صد البته که الان خط 4 غلطه اما مسئله اينه که چرا اين غلط پيش مياد !
در ضمن يه مشکل ديگه اينکه من يک لينک تو منو اصلي ميدم به اين انجمن وقتي ميخوام وارد سايد بشم (صفحه اصلي و نه قسمت انجمن ) پيغام خطا ميده
"خطا در ساختار قالب سايت پيش امده موقتي است و ....از لين حرفها
البته اين درحالي هست که من هنوز نخواستم برم قسمت انحمن
و البته اگر آدرس انجمن رو مستقيم وارد کنم وارد انجمن ميشه و مشکلي نداره
در ضمن اگر لينک کامپوننت رو از منو بردارم هم مشکل نداره و سايت ظاهر ميشه 1
-
Re: مشکل با smf
سلام
لطف کنید پیغام خطا رو اینجا بنویسید
البته این آموزش هم می تونه مشکلتون رو حل کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
آقا اون مشکل قضا قورتکي حل شد ! يعني دوباره نصب کردم و بالا پايين کردم مشکل حل شد !
اما حالا يه مشکل ديگه دارم اونم اينه که انجمن توي مامبو جا نميشه !!!!! يعني قالبي که من استفاده کردم براي انجمن کوچيکه !!!
البته ميبينم که خود شما هم توي مامبو لرن انجمن رو آورديد و بيرون گذاشتيد (آيا بخاطر همين مسئله بوده)
و اينکه چه راهي پيشنهاد ميکنيد که انجمن رو تو قالم جا بدم ؟! اگه بخواهم بيرون باشه لينکش رو چطور بسازم ؟!
-
امیر جان
برای اینکه قالب SMF در قالب مامبو جا بشه شما باید قالبهاتون رو دسکاری کنید .
اما دلیل اینکه ما این کارو نکردیم این مورد نبوده ...
شما میخوایی بین مامبو و انجمن ارتباط برقرار کنی یا میخوای انجمن رو جدا نصب کنی ؟
-
آقا نه خير مشکل هنوز هست خطا هم اينه :
--------
خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.
همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.
----------
-
[quote author=amirb55 link=topic=108.msg518#msg518 date=1137423389]
آقا نه خير مشکل هنوز هست خطا هم اينه :
--------
خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.
همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.
----------
[/quote]
این مشکل ارتباطی به مامبو نداره تو یکی از فایلهای فارسی شده مشکل هست یک سری به اینجا بزنی جواب سوالت رو پیدا میکنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
ميشه فايل زير رو از بين فايلهاي انجمن خودتون برام ارسال کنيد
مشکل زير سر اين فايله
login.persian.php
مرسي
-
-
به به !
به هر "علاقرتک بازي" که بود مشکل حل شد !
هرچند هنوز با کامپوننت هماهنگ ساز مشکل دارم save نميکنه !!! موقع سيو کردن گند ميزنه به کانفيگ !
ولي فعلا که مسئله اي نيست!
-
[quote author=ا.حاتمي link=topic=108.msg608#msg608 date=1137588034]
به به !
به هر "علاقرتک بازي" که بود مشکل حل شد !
هرچند هنوز با کامپوننت هماهنگ ساز مشکل دارم save نميکنه !!! موقع سيو کردن گند ميزنه به کانفيگ !
ولي فعلا که مسئله اي نيست!
[/quote]
:oخوب این "علاقرتک بازي" که وگفتی رو دوبله هم وشد وکنی؟ :o