پاسخ : بحث امنيتي سايت ها
سلام
1- خب اولین پیشنهاد اینه که شما به نسخه های بالاتر ارتقا بدید صد درصد در امنیت تاثیر گذار خواهد بود گر چه شاید برای کامپوننت ها و ماژول ها به مشکل بر بخورید
2- مسلما خیلی از موارد ایمنی به هاست بر می گرده خب از قدیم هم گفتن هر جی پول بدین آش می خورین بنابراین دیگه فکر نکنم ...
3- در ضمن دوباره قیمت ها رو در مامبو سرور چک کنید
به هر حال بحث امنیت بحث بسیار گسترده ای است و ...
یاعلی
سلام بر آقا مجيد
قيمت ها رو ديدم.
ولي حقيقتا بالاست.
صادقانه بگم، بحث پول و آش رو هم قبول دارم.
حالا اگر مي شود يه سري به آدرس بالا بزنيد و از نظر امنيتي چكش كنيد.
تا موارد رو به پشتيبان با دليل و مدرك ايميل كنم.
آخه اينا مي گن ما بهترين سرويس هاي امنيتي نرم افزاري و سخت افزاري را نصب كرده ايم.
هر چند يه حسي به من مي گويد احتمالا يه سوتي بزرگ امنيتي بايد در تنظيمات خودم داده باشم يا رعايت نكرده باشم، كه انقدر راحت هك مي شوم!
الانم نمي تونم وارد بخش مديريت شوم و ارور زير را مي دهد.
کد:
Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: write failed: No space left on device (28) in /home/XXX/public_html/administrator/index.php on line 105
Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/XXX/public_html/administrator/index.php on line 105
لطفا ما رو راهنمايي كنيد.
يا علـــــــــــي
همین کارتون باعث میشه هکر به راحتی یوزرتون XXX رو ببینه.
[quote author=nabegheyegharne link=topic=8880.msg49325#msg49325 date=1190213898]
همین کارتون باعث میشه هکر به راحتی یوزرتون XXX رو ببینه.
[/quote]
سلام
بعد از هك اينجوري شده!
در واقع الان سايتمون با اينكه بر جاست ولي بخش مديريت آن هك شده!
يعني وقتي در بخش /administrator وارد مي شيد و يوزر و پسورد رو درست مي زنيد به جاي لاگين يه لحظه اين صفحه مي ياد و بعدش بر مي گرده به صفحه قبل (صفحه پرسيدن يوزر و پسورد)
شما حدس مي زنيد چي شده باشه؟
يا علــــــــــي
با تجربه خودم فکر کنم session.save_path قابل ویرایش نیست که نمی تونید وارد شید.
هکر حتما بلاهای دیگه ای هم سرش آورده
د[quote author=nabegheyegharne link=topic=8880.msg49346#msg49346 date=1190225279]
با تجربه خودم فکر کنم session.save_path قابل ویرایش نیست که نمی تونید وارد شید.
هکر حتما بلاهای دیگه ای هم سرش آورده
[/quote]
سلام
دوست عزيز مي شه دقيقتر بگي كجا منظورته؟
يا علــــــــــي
سلام دوست من
لطفا یوزر نیم و پسورد هاست رو به صورت خصوصی ارسال کنید تا تمام موارد رو براتون چک کنم و اعلام کنم ....
یا علی