ایجائ منو بار مثل منو بار مجید آنلاین
من سرچ کردم ولی نتیجه به من نداد یا و در ضمن اسم این منو بار رو نمی دونستم و نمی دونستم که چی سرچ کنم به خاطر همین مطرح کردم
می خواستم بدونم که آیا منو بار مجید آنلاین رو میشه از جایی گیر آورد یا نه؟ و چه طوری استفاده میشه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : ایجائ منو بار مثل منو بار مجید آنلاین
سلام
منوي درختي سرچ ميكرديد پيدا ميشد
dtree سرچ كنيد
يا علي
[quote author=30vil link=topic=8903.msg49350#msg49350 date=1190226379]
من سرچ کردم ولی نتیجه به من نداد یا و در ضمن اسم این منو بار رو نمی دونستم و نمی دونستم که چی سرچ کنم به خاطر همین مطرح کردم
می خواستم بدونم که آیا منو بار مجید آنلاین رو میشه از جایی گیر آورد یا نه؟ و چه طوری استفاده میشه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
منظورتون مجید لرنه؟
پاسخ : ایجاد منو بار مثل منو بار مجید لرن
بله منظورم مجید لرن هست این برای جملا هست به مامبو مشکلی ایجاد نکنه
من نصبش کردم ولی مثل سایت مجید لرن نشد؟ میشه بیشتر توضیح بدین که چطوری می تونم اون رو درست کنم مثل مجید لرن؟
البته مگه نه این که بخش رو مایش میده و وقتی روی آن کلیک کنیم زیر مجموعه های اون رو نمایش میده؟
من این آموزش رو پیدا کردم ولی برای نسخه جدید نبود کلا نسخه جدید فرق میکنه اگه میشه برای نسخه جدید توضیح مختصر بدید