در قسمت مدیریت نمی توانم متن وارد کنم
سلام
من در قسمت تمامی مطالب و محتوا که وارد می شوم، چه بخواهم یک متن جدید اضافه کنم و یا اینکه بخواهم متنی را ویرایش کنم، نرم افزاری که با استفاده از آن می توانستیم اطلاعات را بنویسیم موجود نمی باشد. به طور واضح تر اینکه نمی توان در سایت data entry کرد. این به این معنی نیست که نشود بخش، مجموعه یا منو ساخت. به این معنی است که نمی توان در بخش، مجموعه و یا ... اطلاعات وارد کرد.
لطفا من را راهنمایی کنید.
متشکرم
پاسخ : در قسمت مدیریت نمی توانم متن وارد کنم
منظورتون اينه كه اديتور متن را نمي بينيد ؟ يا اينكه با ارور مواجه ميشيد ؟
اگه مورد اوله چك كنيد ببنين مامبوت اديتور mostyle منتشر شده باشه. در تنظيمات كلي هم اديتور پيشفرض رو چك كنيد . اگه حل نشد اديتور رو دوباره نصب كنيد .
اگه مورد دوم رو دارين و از مامبو 4.6.2 استفاده مي كنين [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود و بر روي مامبو اكستركت كنيد .
در تنظیمات کلی نگاه کردم قسمت ویرایشگر متون خالی است.
ادیتور mostyle رو از کجا باید نصب کنم؟
اينجا رو ببنين :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آدرسی که شما فرستادید برای مامبوی 4.6 به بالاست. ولی من از مامبوی 4.5.3 استفاده می کنم.
اشکالی نداره که از این کامپوننت استفاده کنم؟
این کامپوننتی که معرفی کردید رو نصب کردم ولی باز ویرایشگر کتون فارسی در قسمت تنظیمات کلی خالی است.
یک مشکل دیگه هم هست و اون اینه که کلا قسمت مامبوت من در قسمت مدیریت حذف شده است. یعنی منوی اون هست ولی وقتی بازش می کنم لیست مامبوتهایی که نصب شده را نشان نمی ده. و من نمی تونم از اینجا چیزی را حذف کنم.
اگر بخوام قسمت مامبوت رو دوباره روی sourceام بذارم باید فولدر مامبو رو دوباره کپی کنم؟ با اینکار مشکل منو درست میشه؟
خیر
این مشکل به دیتابیس برمیگرده
باید از سورس sql نصب مامبو تیبل مامبوت رو نصب کنید.
اكيدا توصيه مي كنيم كه مامبوي خود رو ارتقا بديد . مامبوي مورد استفاده شما مورد تائيد نيست و مشكلات امنيتي و .. زيادي داره .
براي اين منظور به بخش ارتقاي انجمن مراجعه كنيد و مراحل را يكي يكي طي كنيد تا به 4.6.2 برسيد .