Re: مشکل در Remository325
منظورتون کدوم اخطاره !!! ؟
مگه اخطارش نیومد
این لینکشه :(ازش عکس گرفتم)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک مشکل داره ... ERROR 403
این لینک رو ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نمیدون این مشکلش از کجاست ؟؟؟
نیازش دارم :(
از کدوم سایت دانلود کردی بلال ؟
کامپوننت رو از سایت اصلی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کن . حتما از نسخ Stable استفاده کن .
کامپوننتی که الان شما استفاده میکنی متاسفانه مشکل داره ...
یا علی
سلام
طبق گفته شما با AppServ درستش کردم.
به مشکل جدید برخوردم.این فایل رو باز کردم remository_install.xml
منوها رو فارسی کردم.زیپش میکنم.میخوام ازش استفاده کنم این ارور میاد و نصب نمیشه:
نقل قول:
SQL Error DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'User_Remote_Files` tinyint unsigned NOT NULL default '0', SQL=`User_Remote_Files` tinyint unsigned NOT NULL default '0', `See_Containers_no_download` tinyint unsigned NOT NULL default '1', `See_Files_no_download` tinyint unsigned NOT NULL default '1', `Send_Sub_Mail` tinyint unsigned NOT NULL default '1', `Sub_Mail_Alt_Addr` varchar(255) NOT NULL default '', `Sub_Mail_Alt_Name` varchar(100) NOT NULL default '', `Time_Stamp` varchar(15) NOT NULL default '1119386419', UNIQUE KEY `id` (`id`) ) TYPE=MyISAM;
SQL =
`User_Remote_Files` tinyint unsigned NOT NULL default '0',
`See_Containers_no_download` tinyint unsigned NOT NULL default '1',
`See_Files_no_download` tinyint unsigned NOT NULL default '1',
`Send_Sub_Mail` tinyint unsigned NOT NULL default '1',
`Sub_Mail_Alt_Addr` varchar(255) NOT NULL default '',
`Sub_Mail_Alt_Name` varchar(100) NOT NULL default '',
`Time_Stamp` varchar(15) NOT NULL default '1119386419',
UNIQUE KEY `id` (`id`)
) TYPE=MyISAM;
درضمن باید بگم فقط موقعی که میخوام منو ها رو فارسی کنم وقتی این فایل رو ویرایش میکنم.این مشکل بوجود میاد.
چیکارش کنم ؟؟
فایل رو بصورن unicode ذخیره میکنی ؟