پاسخ : ویرایش قالب اصلی مامبو
راستی یادم رفت تو قالب mambo4.6.2 تو قسمت بالا که رنگ مشکی است یه سری لینک به سایت شما است و نوشته آموزش مامبو می خواهم اونو حذف کنم
ولی من قول می دم که تو سایتم همیشه لینک سایت شما باشد
فقط بدلیل این می خواهم پاک کنم که جالب نیست بدون مقدمه آموزش مامبو بزارم تو سایتم اون هم بالا
ممنون می شوم راهنمایی کنید
ممنون
خب یک کارمی تونی بکنی
1- در بخش دانلود سایت مامبو لرن قالب هایی برای مامبو هست
2- آموزش ها رو در مورد قالب ها بخون
3- از سایت های زیر هم می تونی قالب هایی رو انتخاب کنی و فارسی کنی
freemambo.com/website/index.php
در ضمن یک نگاهی هم به پست های اانجمن در مورد ویرایش قالب های بنداز و یا جستجو کن ;)
سلام دوباره
ممنون از راهنمایتون
اگر هم می شد کسی بتونه پاسخ پست شماره 1 بده ممنون می شدم
و بعد اینکه اگر هم می توانید شما یه قالب فارسی به همان شکلی که من می خواهم معرفی کنید که دیگه ایول ممنون می شوم./
و اگر هم کسی قالب اصلی مامبو 4.6.2 فارسی رو به شکلی که من می خواهم دربیاره تو این ماه رمضان هرچی از خدا می خواهد خدا بهش بده. من سید دعام می گیره.
ممنون
شما اگه یه قالب 2 ستونه میخواین میتونید از قالب پیشفرضی که در مامبو 4.6.1 گذاشته بودیم استفاده کنید.
سلام
خسته نباشید
خوب اگه قالبشو معرفی کنید یا لینک بزارید تا من از اینجا دانلود کنم ممنون می شوم
راستی دوستان عزیز
جواب سوال دوم منو ندادینا تو پست دومم نوشتم لطفا کمک کنید
** 2 پست شما یکی شد
[quote author=taknikbartar link=topic=9115.msg50345#msg50345 date=1191040706]
و بعد اینکه اگر هم می توانید شما یه قالب فارسی به همان شکلی که من می خواهم معرفی کنید که دیگه ایول ممنون می شوم./
و اگر هم کسی قالب اصلی مامبو 4.6.2 فارسی رو به شکلی که من می خواهم دربیاره تو این ماه رمضان هرچی از خدا می خواهد خدا بهش بده. من سید دعام می گیره.
ممنون
[/quote]
اگر بخواهید قالب که شما می خواهید طراحی بشه کافی است با تیم مامبولرن تماس بگیرید تا بررسی بشه و براتون انجام بشه همین
[quote author=taknikbartar link=topic=9115.msg50390#msg50390 date=1191128351]
راستی دوستان عزیز
جواب سوال دوم منو ندادینا تو پست دومم نوشتم لطفا کمک کنید
[/quote]
منظورتون همون مورد بالا بود یا ...
ُلام خدمت شما دوستان عزیز
اولین انجمن است که می بینم برای راهنمایی کردن اینقدر طول میده
تو این انجمن بزرگ یعنب کسی بلد نیست یه قالبی که کامپوننت های هم در سمت راست باشند و هم در سمت چپ معرفی که که با ورژن 462 فارسی مشکلی نداشته باشه عجیبه .
من وقت نوشتن اونو نداشتم ولی اینقدر طول دادین که خودم یکی نوشتم مرسی از این همه راهنمایی
حتا شما به خدتون زحمت خوندن پست دوم منو نمیدین که راهنماییم کنید اگر بخواهید اینجوری پیش برید فکر کنم برای جواب گرفتن یک راهنمایی نزدیک به 15 الی 20 پست بیهوده باید بدیم
اگر از همون اول تو یه پست جواب منو میدادین و یک قالبی که با مامبو462 کار کنه می گزاشتین الان این همه پست بیهوده ایجاد نمی شد
اگر دوست داشتین بیاید پروفایل منو تو سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به نام تکنیک برتر ببینید.
بازم تشکر از اینکه به پست من جواب دادین
ممنن
این انجمن به این بزرگی یک سری قوانین نوشته شده داره که شما موقع ثبت نام کردن بدون اینکه بخونید تاییدش میکنید!
توی انجمن اگر وقت میزاشتید میگشتید سایت هایی که قالب رایگان ارائه میدن زیاد مطرح شده بود. ضمن اینکه ما مسئول search کردن برای شما که نیستیم! شما یک وقت بزارید و بگردید .. توی همین google اگر سرچ کنید mambo template کلی سایت معرفی کرده!
ما هم در حد توانمون راهنمایی می کنیم .. دربست هم در اختیار شما نیستیم که وظیفه داشته باشیم 3 سوت جوابتون رو بدیم! .. بالاخره دیر و زود داره
سلام
خوبی عزیز
بنده چنین جسارتی نداشتم که بگم شما دربست دراختیار بنده اید یا ....
من گفتم اگر شما همون اول یک قالب به صورت دو نفره همین جا می گزاشتین من دیگه مزاحمتون نمی شدم
ببخشیدا شما اینگار یه نوع لجبازی با کسانی دارید که از شماها راهنمنایی می خواهند . اگر در همون پست اول یا دوم جواب منو به صورت واضح می دادین این همه دلخوری پیش نمی اومد من خودم در حد توانم به همه کمک می کنم و توقع کمک ندارم ولی شما تو یکی از قالب ها نوشته اید که ساپورت یه لینک دادین که به سایت شما باز می شود
پس....
ممنون