-
mod_article
من همچنان با این ماژول مشکل دارم. ماژول رو از این آدرس میتونید دانلود کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه اول سایت من الان این مشکل رو داره ولی اصلا نمیفهمم مشکل کجاست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم آدرس دانلود فایل PHP که اشکال میگیره ازش.
اگر کسی هم میتونه لطف کنه و در صورت لزوم من بهش user, pass سایتم رو بدم تا مشکل رو حل کنه ممنون میشم.
-
پاسخ : mod_article
از این استفاده کنید
-
مجید جان ممنون از پاسخ ولی این پیغام رو میده حالا:
Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/yekshahr/public_html/modules/mod_article_thumbnails.php on line 87
???
بعدش هم اینکه این فایلها که شما دادی مال ورژن 1.2 هست ولی من از ورژن 2.07 استفاده میکنم.
-
چه جوری متونم برای کنار این مفالات تصویرم بزاریم
-
ورژن php تون رو آپگريد كرديد ؟
از phpinfo چك كنيد سرور شما GD رو پشتيباني مي كنه يا خير ؟
-
[quote author=آبتين link=topic=9192.msg50618#msg50618 date=1191397342]
ورژن php تون رو آپگريد كرديد ؟
از phpinfo چك كنيد سرور شما GD رو پشتيباني مي كنه يا خير ؟
[/quote]
ربطی به اون نداره. همین ماژول وقتی بدون عکس استفاده بشه مشکلی نداره. ایرادش عکس هست. لطفا به توابعی که ایراد گرفته ازشون دقت کنید!
-
سلام
دقیقا مشکل از GD است .این ارور زمانی داده میشه که GD نصب نشده باشه یا مشکلی داشته باشه ....
یا علی
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=9192.msg50629#msg50629 date=1191400327]
سلام
دقیقا مشکل از GD است .این ارور زمانی داده میشه که GD نصب نشده باشه یا مشکلی داشته باشه ....
یا علی
[/quote]
ببخشید میپرسم ولی حالا این GD چیه و چطوری میشه نصب کرد؟ اگر امکان داره یه توضیح مختصری بدید.
-
یا علی
-
شما نمیتونی نصبش کنی
باید از مدیر سایتت بخواهی که برات نصبش کنه